Oh yeah, weekend!

Uhm, ik wilde gaag iets op mijn log schrijven, het andere logje is immers al drie dagen oud (!) Maar nu moet ik dus een onderwerp verzinnen en soms ben ik gewoon echt inspiratieloos.

Ik kan je nu vertellen dat ik nu op school zit.. we hebben een aantal tussenuren en het hele rooster voor vandaag is omgegooid, dus ik heb nog geen idee tot hoe laat ik vandaag les heb, oh ja! vandaag komen mijn ouders weer thuis van hun luilekker vakantie in Portugal. Ik kan niet wachten de foto’s te bekijken van het zonnetje, waar wij deze week gelukkig ook een beetje van mochten genieten, ha!

Alhoewel het bijna weekend is, kan ik niet opgelucht adem halen. Ik vraag me de hele tijd af wanneer ik mijn bergen huiswerk moet gaan maken! Daarnaast moet ik ook nog erg veel leren voor de komende tentamenweek. Hoe ga ik dit doen? Ik weet het nog steeds niet. Ik heb het gewoon veel te druk!

In ieder geval hoop ik morgen een beetje te kunnen uitslapen, heerlijk! (nee, geen huiskwerk, moet de hele week al zó vroeg mijn bed uit dat ik dat wel even verdiend heb.) en ’s Middags is de opening van de skatebaan in het dorp, daar ga ik even een bezoekje aan brengen, vriendin P. zat in de organisatie dus die is er ook te vinden. Tjah en nu zou ik natuurlijk zaterdagavond aan mijn huiswerk kunnen gaan, how weird is that? No thanks!

Zondag ga ik met 12 mensen, vrienden en kennissen naar Walibi! Het stond al gepland vóór de zomervakantie en we gaan nu ein-de-lijk! Het wordt vast wel gezellig en ik heb super veel zin om weer even een paar keer over de kop te vliegen en de adrenaline door je aderen voelen stromen (oke dat laatste is misschien wát te overdreven).. maar ja, misschien heb ik dan zondagvond nog een beetje tijd voor mijn huiswerk en mag ik de volgende dag weer heerlijk vroeg mijn bed uit..

Hopelijk rijdt de bus ons dan niet voorbij..

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *