Nalden: “We Are The Next Generation”

NaldenJe staat deze week op de cover van Vrij Nederland en de volgende avond zit je aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk. Dit overkwam blogger Nalden. Zijn reactie na afloop: “Got the internet & tv goin’ nutz! Live twitteren tijdens de uitzending was master. Ik vond het simpelweg tof om te gast te zijn, wat uiteraard zeer hilarisch is voor een blogger.”

Zelfs tijdens het interview werd er fanatiek op de knopjes van zijn iPhone gedrukt. Halina Reijn twittert ook, zij snapte het: “Zie je wel, Matthijs!” Maar hij vindt het – net als mijn vader – een vorm van incontinentie. Maar ik heb allang begrepen dat je écht in het twittercircuit moet zitten om het te (willen) begrijpen.

En toen Nalden over YouSendIt begon en er nog een paar andere begrippen uit floepte, was het voor Matthijs niet meer te volgen. Voor mij was het duidelijk, ik voelde een connectie met deze jongeman. En wat een liefde voor zijn blog, zijn lay-out, zijn navigatie. Check dus vooral even Nalden.net. Bloggers herenig u, wij zijn cool. We are the next generation.

15 reacties on “Nalden: “We Are The Next Generation””

 1. Jeske Beantwoorden

  Oh dat heb ik ook gezien ja. Mathijs was echt heel vervelend toen met al zijn gezeur over twitter! Hij wilde het ook gewoon niet begrijpen.
  .-= Jeske´s laatste blog ..Hoe de Duitsers dapper standhielden in Vietnam =-.

 2. Louise Beantwoorden

  Zijn website ziet er fantastisch uit.. maar wow. Dat is me wel heel erg intens haha 😛
  .-= Louise´s laatste blog ..Rant: VOG =-.

 3. Osina Beantwoorden

  Echt een coole gast, zijn blog ziet er echt zoo vet uit!
  Bloggers rule(a)!
  .-= Osina´s laatste blog ..I Dream. =-.

 4. Niekje Beantwoorden

  ZO! Lekkere site!
  Heb het helaas niet gezien, misschien dat ik het nog even op youtube ga opzoeken ^^
  .-= Niekje´s laatste blog ..‘Vriendschap’ =-.

 5. Sharon Beantwoorden

  Ik heb het ook niet gezien. We zijn zeker de nieuwe generatie en we gaan maar door en door! En waarom ook niet! Tof voor hem, en zijn site is idd wel gaaf! Al vind ik het iets té voor een blogger. Het word te proffesioneel en dat zou mijn lol er denk ik iets afhalen, al begrijp ik het anderzijds ook wel weer 😀
  .-= Sharon´s laatste blog ..Harry Potter Puppet Pals! =-.

 6. Eline Beantwoorden

  Die gozer praat zo ontzettend raar! Maar ik snapte wel waar hij het over gehad. Maar kan me wel voorstellen dat het voor internet-n00bs onbegrijpelijk is 😉

 7. Danique Beantwoorden

  Zijn blog ziet er wel gaaf uit! Maar ik moet wel zeggen dat ik zelf toch liever een simpele wordpress blog heb ;).
  .-= Danique´s laatste blog ..#4. Plug-out =-.

 8. Miekoe Beantwoorden

  Zo, da’s een mooi blog! Jammer dat ik het gemist heb gister!
  .-= Miekoe´s laatste blog ..No Ifs, Ands or Buts =-.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *