Maria Mena

Gister was het zover, June, ik én Maria Mena. Na een treinreis gewapend met een zak Nibb-it, kwam ik aan in het overvolle Amsterdam. Hét bewijs dat het echt mooi weer aan het worden is. (Enne sexy boys all over the place). Bij June thuis onder het genot van een Appel-Kiwi drankje nog even ingezongen voordat we richting Paradiso gingen. En, er moesten natuurlijk even wat foto’s worden gemaakt. Om kwart over 5 trokken we onze (winter)jassen aan om een touristische looproute te nemen naar het Leidscheplein. Ook onderweg een paar foto’s gemaakt, van de prachtige straten en teksten aan de muur.

We besloten een heerlijkpatatje te kopen bij de Febo, wat niet gehaal anoniem verliep aangezien we werden gestalkt door een man met een filmcamera. Toen we uitgegeten waren zetten we koers naar Paradiso. We waren bang dat er niemand zou zijn, maar dit viel mee. De mensen zaten al te wachten op de grond met hun camera’s in de aanslag. Wij namen ook maar plaats op de heerlijk kleverige hygieniche vloer. Onder het wachten kwamen er al meer mensen binnen druppelen en stond de zaal uiteindelijk behoorlijk vol. Maar wij, wij stonden wel mooi op de tweede rij, minder dan een meter van Maria vandaan. Whoohaa! And I touched her hand.. 1 2 3 4

Twintig liedjes werden er gezongen, eentje speciaal voor de jongen naast mij. Maar wat een stem heeft miss Mena! (Niet te verwarren met Rox).. En zoals June zei, "En wat me nog het meest opviel was haar lovely style.. Ze was compleet makeup-loos, en toch zag ze er geweldig uit!" Maria Mena rocks! I had a great time en dat allemaal dankzij June. Het kaartje kreeg ik namelijk, omdat ik jarig was geweest. Thanks June én Maria Mena!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *