Little Famous

Soms, heel soms maak je een heel grote fout, waar je later pas van inziet dat het best beschamend is.. héél beschamend.. en ik houd jullie nog lekker even in spanning, hopend dat er mensen afhaken met lezen en toch niet zien waarvoor ik me heel erg schaam.. Maar het zit dus zo, misschien merkte je het al aan het onderwerp, ik ben een klein beetje beroemd (vond ik zelf) niet dat iemand me op straat zal herkennen. Ik ben vollegdig anoniem! Alhoewel op internet wel eens iemand ronddwaalt die ik ken. "Hee, jij bent de beheerder van Few Like Me.." en dat klopt. Dat is dus mijn msn group die nu bijna 3 jaar bestaat. Ik doe er nu niet meer zoveel aan. Mijn inspiratie voor die site is op. Er is ook ontzettend veel te vinden. Dat vond het meidenblad Fancy waarschijnlijk ook. Ooit, in een zomernummer van 2004 stond mijn site erin! Yoehoew!

En ehm.. in een héél erg ver grijs verleden stond ik ook eens in de Hitkrant. Het was in 2001, ik was 14, dan mag je nog fouten maken toch? Maar iig, ik wilde graag een penvriendin, dus ik een stukje schrijven, met een foto erbij (dan maakte je meer kans met je snuit in het blad te komen).. Na een paar maanden (of weken?) belden ze, of ik nog steeds in het blad wilde staan. Hieronder kun je dus het ge-wel-dig-e stukje lezen. Don’t laugh, don’t say anything!

Die foto is trouwens ook belachelijk! Dat hoofd, vreselijk! Maar nu genoeg mezelf naar beneden gehaald, ik stond mooi wél in de Fancy, wat wél leuk was. Dat zijn al twee bladen.. en nu het derde, de CosmoGirl! Ik was in een gekke bui (of verveelde) en besloot de redactie eens te stalken met een paar berichtjes. En een tijdje terug kreeg ik een email. Het stukje over mijn moeder, die de CosmoGirl! ook leest, vonden ze erg grappig, of ik een foto kon maken. Helaas was mijn moeder niet bereid, omdat ik sterk kan overdrijven en mijn moeder niet zo gek was der snuit in een blad te proppen, nou ja, beetje gelijk heeft ze wel. Maar toch verscheen mijn stukje in de CosmoGirl! van deze maand. Even wat toelichting erbij, er staat Sunny omdat, in het verleden had ik als email, sunny_danielle.. en nu nog steeds maar niet meer voor msn. Maar ik heb nog steeds de gewoonte bij voornaam Sunny in te vullen en achternaam Danielle. Anonymous..

En verder stond ik ook nog in de UitAgenda, in de kermiskrant vorig jaar en dit jaar, een paar keer met mijn voetbalteam in zo’n krant voor de omgeving en misschien nog wel meer, maar daar ben ik niet echt trots op ofzo.. En jij? Heb jij wel eens in een blad gestaan?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *