Lekker belangrijk

Mijn hersens ratelen maar door, een leuk onderwerp voor mijn web-log, dingen die ik nog moet doen voor school, muziek die ik nog moet downloaden en ga zo maar door. Zo lig ik te wachten tot ze eindelijk uitgewerkt zijn en ik rustig kan slapen. Dingen die ik niet mag vergeten zet ik op een kladblokje. Anders kan ik weer niet slapen omdat ik weet dat ik het de volgende dag weer vergeten ben. Maar probeer dat geschreven materiaal dan nog maar eens te ontcijferen, of zoals vaker, ik weet niet meer wat ik ermee bedoelde..

Zo staat er op een van de blaadjes ’teen’, ja, mijn tenen zijn natuurlijk heel fascinerend en ik moest niet vergeten naar ze te kijken. Of wilde ik een wie-heeft-de-mooiste-tenen contest houden op mijn web-log? Of is er misschien een teenager die erg interessant is? What was i thinking back then?.

Of heel handig, ik moet de website livelifetothemax checken, en wel omdat je een reis naar New York kon winnen.. met kerst. Of een plaatje dat Laurac heet? Ik had even gegoogled om erachter te komen wat ik ermee bedoelde.. en ik heb geen idee waarom ik daarheen zou willen? Who is living there?

Nee.. aantekeningen van mijn hersenspinsels zijn dus achteraf lekker belangrijk.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *