Joehoew..!

Of eigenlijk dus niet, ik ben twee dagen ziek geweest en niet zo’n klein beetje ook. En alleen maar omdat je het weekend hebt doorgebracht bij je vriendje *nee daar kom ik nooit meer* denk ik nu met een kwaadaardig lachje.. Vorige de week was de ene al ziek daar, zondag nog twee en maandag was ik samen met mijn vriendje en schoonpapa aan de beurt. *Joehoew* fijn hoor, want ik was toch al niet zo vaak ziek *wel dus nanananaaa* zegt weer datzelfde stemmetje in mijn hoofd.

Twee dagen lag ik dus als een half gare op bed, nu heb ik eindelijk weer een beetje energie om op mijn geliefde weblogje te typen, kom ik tot de ontdekking dat Paulien én June (twee geliefde vriendinnetjes) ook een weblogje hebben geopent *is het dan zó leuk?!* Ik vind in ieder geval van wel *Joehoew* roept nu het stemmetje. Vooral als je veel boeiende dingen te schrijven hebt, schrijven een van je grote passies is en je het heel leuk vind om te lezen. Nu moet ik dus van mezelf gaan zeggen dat ik deze eigenschappen bezit, tjah wat zal ik zeggen, lees en oordeel zelf maar..

Ondertussen wordt ik weer opgeschrikt door het geluid van msn, tijd om dit stukje dan maar weer af te sluiten om degene uit te schelden die mij voor de lol op msn een doos durft te noemen.. *Het is vast een compliment*.. ja, ik weet in ieder geval wie het zegt..

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *