It’s My Bday!

En toen was ik éénentwintig jaar…

Ik ben nog steeds aan het nagenieten van mijn verjaardag. Dat kán en het mág ook, want ik heb nog een aantal cadeautjes tegoed en een cadeau om naar uit te kijken. Ik ga namelijk met mijn moeder een weekend naar Rotterdam. Daar gaan we in ieder geval naar de musical ‘Les Miserables’ en het fotomuseum lijkt me ook erg leuk. Als jij nog tips hebt, tell me!

Zaterdagavond had ik het al gevierd voor vriendjes en vriendinnetjes en dinsdag kwamen een aantal ooms, tantes en opa&oma langs. ’s Avonds kwamen mijn zus, zwager en vriendinnetje Robin pizza eten. Ik heb nu eindelijk genoeg geld om The O.C. dvdbox te kopen! Wooohaaa! Wat ik verder allemaal gehad heb? Matroesjka a lá Barbapappa (klik hier voor een foto), een zwart vestje, paaseitjes, het boek met alle antwoorden, voodoo poppetje (dezelfde die ik al had..), postpapier en ehm.. nou ja ik ben vast wel wat vergeten..

Ps. Morgen mag ik Maryam&Eva interviewen! (aka Dunya&Desie) Whoohaaa!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *