Is dit kunst of kan het weg?

365 dagen bloggen

Na het succes van Video Vrijdag ging ik op zoek naar een nieuwe vaste, terugkerende en tegelijkertijd treffende rubriek. Enerzijds om het invullen van een contentkalender een stuk gemakkelijker te maken tijdens mijn 365 dagen bloggen challenge en anderzijds om jullie een idee te geven van artikelen die je bij een blogbezoek kunt verwachten.

Ik dacht gelijk aan de wereld van Henk en Ingrid, dat leuke stel. Henk en Ingrid hebben overal een mening over. Ze hebben zelfs hun eigen Wikipedia-pagina! Waarom ik in hemelsnaam aan deze mensen moest denken? Nou, omdat één van hun inmiddels klassieke uitspraken ook iets te vaak uit mijn mond rolt: “Is dit kunst of kan het weg?”.

Is dit kunst of kan het weg?

En dat is precies wat ik jullie in mijn nieuwe rubriek wil vragen. Kunst of kitsch? Troep of trofee? Meer, meer, meer of minder, minder, minder? In deze reeks vraag ik jullie mening over creatieve uitingen die ik tegenkom op het wereld wijde web. Van kunstige koekjes tot een heuse Van Gogh en van Instagramfotografie tot staatsieportretten.

Op deze manier maak ik tegelijkertijd het uitgangpunt van mijn blog kenbaar. Onze invloed op cultuur, mijn manier van culturaliseren. Dat klinkt in het Engels overigens een stuk beter…

Is dit kunst of kan het weg?

Heb jij zelf een mooie DIY, ben je creatief of kun je bijvoorbeeld heel goed tekenen? Dan wil ik je graag een keer in deze rubriek introduceren! Laat een reactie achter in de comments of stuur een mailtje, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

4 reacties on “Is dit kunst of kan het weg?”

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *