IKEA catalogus 2016

It’s here, it’s here!

Er is een grote kans dat de allerleukste catalogus van de wereld een dezer dagen op je deurmat valt. Schenk daarom een fruitwatertje voor jezelf in. Zet de vegetarische gehaktballetjes op het vuur om vervolgens heerlijk door de nieuwe IKEA catalogus te bladeren. Die quality time met jezelf past overigens mooi bij het centrale thema voor dit jaar: ‘Aandacht maakt alles mooier’.

Lekker launchen

Om het heugelijke feit van weer zo’n fijne catalogus te vieren, was ik vorige week aanwezig bij de IKEA catalogus launch. De voorpret begon een paar weken eerder al, met een heuse vork in mijn brievenbus. Vervolgens werden we naar de aanloop van het event lekker gemaakt met mooie beelden en enthousiaste verhalen via Whatsapp. Op de grote dag werd onder de rook van Amsterdam – in de historische omgeving bij Paviljoen PUUR – de nieuwe IKEA catalogus 2016 onthuld.

IKEA catalogus 2016

Na mijn bezoek aan de IKEA catalogus launch weet ik het zeker. Het belooft weer een mooi jaar voor IKEA te worden. Vinden jullie het leuk om in de loop van het jaar meer over de nieuwe designcollecties van IKEA te lezen?

11 reacties on “IKEA catalogus 2016”

 1. nel.lakeman

  Wat heb je weer een enthousiast stuk geschreven, onderbouwd met mooie foto’s over Ikea’s nieuwe catalogus!

  • Danielle

   Dat is ook echt iets van de laatste jaren, IKEA weet zichzelf ieder jaar weer te overtreffen. En het is wel zo tof dat je als blogger ook echt serieus wordt genomen door zo’n groot merk! 🙂

  • Danielle

   Hihi, prima keuze. Ik heb het idee dat de producten ook steeds mooier en beter worden… Ze vinden zichzelf steeds weer opnieuw uit!

Reacties zijn gesloten.