I don’t know how to love him…

I don’t know how to love him
What to do, how to move him
I’ve been changed, yes really changed
In these past few days
When I’ve seen myself
I seem like someone else…

Eens in de zoveel tijd komt mijn Jesus Christ Superstar adoratie naar boven. (Sorry voor mijn taalgebruik, het klinkt wel erg wijs niet?) Deze verslaving komt grotedeels door mijn moeder. Ik hoef maar een paar woordjes te zingen en zij zingt het hele lied. Ze kent gewoon de hele film uit haar hoofd. Toen ik zes was zong ik dan ook al vrolijk “Hosanna Heysanna Sanna Sanna Ho” met haar mee. Het allermooiste liedje uit de film is toch wel I don’t know how t love him, misschien ook wel het allermooiste nummer dat ik ooit heb gehoord. Ik ben er gewoon verliefd op. Het liedje is perfect.

Enne lieverds, ik wens jullie allemaal een hele fijne Pasen! “Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder die in Hem geloofd niet verloren zal gaan, maar Eeuwig Leven heeft.” Joh. 13:6.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *