Het is tijd voor… Video Vrijdag!

Ishetalvrijdag.nl? Nou, toevallig wel! Leun dus maar even lekker achterover in die bureaustoel, want het is tijd voor Video Vrijdag! Ik verzamelde deze week de állermooiste, állerbeste en meest opzienbarende video’s van het wereld wijde web, speciaal voor jou. Wie ze niet kijkt, is af!

Dat meneer Huisman oogstrelend mooi is, wisten wij natuurlijk állang. Maar bij Chanel gingen pasgeleden de belletjes pas rinkelen en Brad Pitt werd zonder pardon aan de kant gezet. En oh, wat is deze video fijn! Samen met Gisele Bündchen speelt Michel Huisman letterlijk de sterren van de hemel in deze nieuwe Chanel N°5 campagne. *Sigh…* Het is een korte film waar je uren naar kunt blijven kijken. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de soundtrack… oorstrelend mooi!

Ineens was daar een nieuwe viral video. Met de groetjes van Plan Nederland. De titel Zou jij dit meisje helpen? is een mooie trigger. En de boodschap aan het eind nóg mooier. Het is een video waar iedere vrouw zich in herkent…

Mijn nieuwe favoriete YouTuber is Miranda Sings. Miranda (Colleen Ballinger) is een heel knap meisje, dat zich bewust lelijk maakt. Met alle onhandigheid en plaatsvervangende schaamte die erbij komt kijken. Inmiddels heeft Miranda zelfs een eigen tour, ik hoop echt van harte dat ze ook ooit een keer naar Nederland komt. In de tussentijd kan ik alleen maar keihard lachen om video’s zoals deze.

Oh hallo sexy Sylvie. En halló mooie lingerie. Hunkemöller presenteerde afgelopen week haar nieuwe The Sylvie collection, geïnspireerd op fashion capital Londen. De collectie moet de de persoonlijkheid en smaak van mevrouw Meis reflecteren. En ik word daar persoonlijk erg blij van! Schrijf daarom 3 november in je agenda, want vanaf die datum ligt de collectie in de winkel!

Wat is de Taylor Swift toch een schatje, moet ook Coca Cola hebben gedacht. En wat past er uitstekend bij fluffy schattigheid? Juist. Kittens. Héél veel kittens. Het leverde een heerlijk zoete commercial op. Maar of het echt bij het rebelse Coca Cola past…?

Op de valreep voor jullie nog een héél fijn liedje. Eigenlijk is het geen echte video, want je kijkt 5 minuten naar hetzelfde plaatje. Desalniettemin zet je deze video gewoon aan, met de volumeknop voluit gedraaid. En genieten maar, want als dit de nieuwe single van Foo Fighters is, belooft het album heel veel goeds!

Van welke video(s) word jij heel blij?

4 reacties on “Het is tijd voor… Video Vrijdag!”

  1. Saskia Beantwoorden

    Altijd jammer dat die bh’s van sylvie niet kleine maten te verkrijgen is. Jaloers op alle vrouwen met borsten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *