Harrods’ Once Upon A Dream

Harrods (in die oh zo prachtige stad Londen) is op zich al een sprookjesachtige walhalla waar ik uren in rond kan dwalen. Maar als je er dan met tien topdesigners én tien Disney prinsessen vandoor gaat, is het plaatje toch wel echt meer dan compleet. De etalages van het warenhuis werden begin vorige maand omgetoverd tot prachtige taferelen waarin ik wel zou willen wonen!

Laatst schreef ik al over de prachtige foto’s van Ryan Astamendi toen hij verschillende modellen als Disney prinsessen fotografeerde. Deze winter was het aan Harrods om ons te verrassen met de meest magische en tegelijkertijd moderne Disney haute couture.

Zo werd Jasmin (Alladin) door Escada in een zijden chiffon gestoken en Ariel (De Kleine Zeemeermin) draagt een oceanic siren van diepe, blauwe zijde. Elie Saab bedacht voor Doornroosje een samenspel van roze ruches en Vercace maakte van Assepoester een eigentijds idool met een goudkleurige Medusa baljurk.

Hieronder kun je de tien adembenemende creaties bekijken. En dan ren ik nu naar Knightsbridge. Once Upon A Dream…

Disney

Disney

Disney

Disney by Harrods

Disney by Harrods

Disney by Harrods

Disney by Harrods

Disney by Harrods

Disney by Harrods

Disney

17 reacties on “Harrods’ Once Upon A Dream”

 1. Raya Beantwoorden

  Wat een prachtige foto’s! Van alle steden dat ik al bezocht heb, is Londen toch mijn favoriet. Ik ga graag met je mee dus haha! Ik geniet altijd erg van je blog, blijf vooral doorschrijven ♥

  Fijne feestdagen!

 2. Jennn Beantwoorden

  wauw, zo wil ik ook op de foto!!
  Ik wil ook wel mee naar londen, maar dan wel langer dan een weekend hoor, de vorige keer dat ik er was heb ik wel ondervonden dat dat echt veel te kort is.

 3. Pingback: xd44ntjuh.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *