Haarlem van boven

Je kunt mij de laatste tijd veel in Haarlem vinden. En dat heeft er natuurlijk alles mee te maken met dat ik er over een kleine week daadwerkelijk woon. Ein-de-lijk! De Grote Verbouwing komt op z’n eind. En in ons appartementje in Amstelveen worden de laatste spullen ingepakt.

Verhuizen naar Haarlem

EÊn van de leuke dingen aan verhuizen naar een nieuwe stad is op ontdekkingstocht gaan naar alle toffe dingen die je nieuwe woonplaats te bieden heeft. En gelukkig is dat in Haarlem meer dan genoeg! Zo hadden Lieke en ik onze zinnen gezet op een ritje in het reuzenrad. Dit nadat we ontdekten dat de kermis op de Grote Markt was neergestreken. Hoe leuk zou het zijn om onze huisjes te spotten vanaf grote hoogte!

Richting het Oosten

Helaas kwamen we wat betreft het uitzicht op mijn nieuwe stulpje van een koude kermis thuis (haha). De Sint-Bavokerk had namelijk geen zin om een stapje opzij te doen, waardoor dat grote ding vrijwel alle uitzicht op het oosten belemmerde. Daar had ik even niet bij nagedacht. Maar gelukkig was er nog veel meer moois te ontdekken; zo leek het alsof we naar de duinen konden lopen, leek het huisje van Lieke (waar we toch echt net op de fiets vandaan kwamen) juist immens ver weg.

Vrolijke Horizon

We vergaapten ons aan de ontelbare hoeveelheid schattige oranje daken, terwijl de torentjes van de Kathedrale Basiliek Sint Bavo vrolijk boven de horizon uitsteken. En terwijl Lieke bij iedere ronde het uitzicht vast probeerde te leggen op de gevoelige plaat, stond ik aan het roer van ons bakje. Kijk je mee naar Haarlem van boven, mijn nieuwe woonplaats to be?

6 reacties on “Haarlem van boven”

  1. Jenn

    Mooie foto’s! Het uitzicht vanuit de 90meter Tower op de kermis is ook aan te raden! Daarna ga je wel met een vrije val weer naar beneden 😉 (vond ik persoonlijk ook een aanrader, maar er schijnen mensen te zijn die daar niet zo van houden 🙂 )

  2. Bente

    Ik ben dol op Haarlem! En wat een fijn vooruitzicht dat jullie huisje biiijjnnaa klaar is!

Reacties zijn gesloten.