Grunn

Het was alweer bijna een jaar geleden. Té lang geleden dat ik bij mijn vriendinnetje Elma op bezoek was in Groningen. Maar nadat ik maandag mijn tentamens had afgerond en de rest van de week vrij was, stapte ik woensdagavond voor een 4 (!) uur durende reis op de trein.

Toen we nog maar een paar meter bij haar appartement vandaan waren, maakte ze ineens een verschrikt geluid. Mevrouw was haar huislseutels vergeten! Daar stonden we dus voor een vaste deur. Wanhopig belden we haar huisgenootje, maar zonder succes. Andere mensen leken hun telefoon ook te sabboteren. Toen we uiteindelijk iemand te pakken kregen beloofde die het huisgenootje bij de lurven te pakken en naar huis te sturen om ons binnen te laten. Pfiej!

Donderdag ‘winkelen’, ik kwam alleen thuis met een dvd van RHCH in Slane Castle en dat is voor mij dus heel ernstig. Ik vraag mezelf dus ook af of ik misschien niet ziek ben. Daarom zijn we maar naar de bioscoop geweest, I Am Legend, geweldige film!

’s Avonds shoarma gegeten en een feestje vieren met Suus, Sanne en Marije. Toen het tijd werd om de stad onveilig te gaan maken sprongen we op de fiets richting café het Feest, wiebelden we in de Kar, zagen we de dode sfeer in Shadrak, deden dom, lomp & famous in de drie gezusters en eindigden we onze avond in de Rumba. Terug naar huis zaten we heerlijk in een met leer beklede taxi, met hippe ‘lick me, lick me’ muziek op de voorgrond.

Vrijdag weer terug met de trein naar huis. Dit keer deed ik er in totaal 6 (!) uur over. OMG! En ja, toch had ik dat wel over voor mijn lieve aap!

Gr

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *