Serie: Gossip Girl

Gossip Girl. You know you love me. xoxo.

Er is weer een week voorbij en dat betekend dat er in Amerika weer een aflevering van Gossip Girl op de televisie is geweest. Ik google de volgende dag naar de torrent om de aflevering te downloaden. Ongeduldig wacht ik tot ie klaar is om vervolgens op het puntje van mijn bureaustoel te zitten. Ik kruip bijna in het beeldscherm en ben voor 43 minuten van de wereld. Ik baan me een weg door de Upper East Side en laat me leiden door de verhalen van Gossip Girl.

Een van de hoofdrollen wordt gespeeld door Blake Lively, die wij natuurlijk allemaal kennen van de film ‘Sisterhood of the travelling pants’. De meiden uit deze film zijn allemaal best goed terechtgekomen. Amber Tamblyn zagen we in ‘Joan Of Arcadia’, Alexis Bledel is te bewonderen in ‘Gilmore Girls’ en America Ferrera kennen wij natuurlijk uit ‘Ugly Betty’. Allemaal een rol in een succesvolle en geweldige serie. Ik zeg: Well done my ladies!

De serie is gebaseerd op de chicklit boeken van Cicely von Ziegesar die al erg poulair waren. Zal de televisieserie in Nederland net zo populair worden? Het is in ieder geval een geweldige opvolger van the O.C. Er is voor mij in ieder geval één ding zeker: I know I love Gossip Girl.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *