Jeugdsentiment: Geef Nooit op!

Een paar dagen terug kreeg ik ineens een deuntje in mijn hoofd van het tv progamma "Geef nooit op". Ik werd weer helemaal enthousiast. Kinderen mochten een wens doen, die uitgevoerd werd. De presentator was Peter Jan Rens *waar is hij eigenlijk gebleven?* Ik moest er zomaar aan terug denken. Jammer, dat er tegenwoordig niet meer zulke leuke progamma’s zijn.

Vroeger keek ik ook graag naar Willem Wever, dat is ook niet meer wat het geweest is. En degene die het presenteert mag ik ook niet. *Wil de echte Willem Wever zich melden?* Ook was klokhuis erg leuk, alhoewel ik de cabaret stukjes vreselijk irritant vond. Die dramatische liedjes waren nog het ergste.

Kinderen van nu zijn helemaal verslááfd aan Nickelodeon en Jetix.. Het barst van de tekenfilms. De tekenfilmhelden zijn zelfs hun grote voorbeeld. Zij willen later ook de wereld redden van de ondergang. In mijn kleuterklas vinden ze Winx helemaal geweldig. Ik ben er nog steeds niet achter wat het nu precies is. Maar ene Stella schijnt erg cool te zijn.

Geef mij maar de ouderweste progamma’s als Pippe Langkous, De Zevensprong en Kinderen voor Kinderen. *Begin ik oud te worden?* Eigenlijk zou ik toch met de tijd mee moeten gaan? Maar ze maken niet meer zulke geweldige progamma’s als toen. Dus gooi als die programma’s maar lekker in de herhaling en haal Ome Willem weer van de buis af.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *