Friday Sharing = caring

Een beetje blogger is er niet vies van om artikelen van anderen de wereld in te slingeren. Met bronvermelding. Sharing is caring, toch? Daarom hieronder 7 artikelen die ik afgelopen week tegenkwam op het wereld wijde web. Kijk, klikt en geniet!

1. Geschiedenis door Maarten de Gier
Een lezer van NCR (be)schreef met deze column geschiedenis: “In de boekhandel reken ik twee boeken af. Bij het noemen van het te betalen bedrag grijnst de boekenverkoper. Als ik informeer naar de reden, vertelt hij: „Laatst was hier een dame, ze was al aardig op leeftijd. Ze zocht twee boeken, over geschiedenis. Maakte niet uit wat, als het maar niet over de oorlog ging – daar wilde ze nooit meer iets over zien, lezen of horen. Bij het afrekenen kon ik het ook niet helpen dat die wens al meteen de mist in ging: ‘Dat is dan 40,45!’”

2. De 20 leukste happy quotes
Medeblogger Anne plaatste een blog met de 20 leukste happy quotes. Klik op de link en ga met een flinke portie positieve lading het weekend in!

quotes-on-a-happy-day-9

3. Postcard from Berlin
Marjolein (van Berlijn-blog.nl) deelde op haar Facebookpagina een fantastische video, gemaakt door Rene: “Hiervan krijg je toch meteen de kriebels om de zomer in Berlijn door te brengen?”

4. De Droomshow was weer zo!
Jeugdsentiment! Upcoming publiceerde een blog over De Droomshow. Ik zat iedere zaterdagavond klaar voor de buis en wilde geen aflevering missen. Natuurlijk was het stiekem mijn droom om zelf een keertje mee te doen. Keek jij ook naar deze leuke spelshow in de 90’s?

De Droomshow

5. Light Up Shoes
Om nog even in de 90’s te blijven hangen, op het blog van Marije kwam ik lichtgevende schoenen tegen. Zoals jullie weten heb ik op modegebied een nogal rare smaak. En in deze schoenen zou ik daadwerkelijk rondlopen. De light up shoes koop je onder andere bij INU INU.

Light up shoes

6. #FASHIONTWINS
Yara en Kim van Chapter Friday plaasten een blog over matchende outfits. Ik heb erg moeten lachen om alle items die ze beide in de kast hebben hangen, het staat ze beide trouwens even goed. En ja, ze hebben ook nog eens een zeer goede smaak!

#fashiontwins

7. Creatief met krijtbord
Mandy deelde op haar blog een leuke DIY, van een snijplank maak je in een paar simpele stappen een krijtbord!

Krijtbord maken DIY

Sharing = caring. Deel daarom een/jouw blog in de comments! En wie weet sta jij hier volgende week te shinen.

16 reacties on “Friday Sharing = caring”

 1. Mandy

  Wat ontzettend lief dat je mijn DIY hebt gedeeld :D!!!!! En nog veel meer !!!! Happy quotes zijn altijd fijn om te lezen.

 2. Natasja

  Haha die schoenen! Weet niet of ik daarmee de straat op zou gaan maar leuk zijn ze wel. En die post van fashiontwins post op Chapter Friday was leuk ja, erg origineel!

 3. Anne

  Ja die schoenen! Hahaha! Als klein kindje wilde ik zo graag lichtgevende schoenen… Helaas dachten mijn ouders daar anders over. Nou ja, als ik straks een eigen dochtertje heb, mag ze misschien wel schoenen die licht geven. Laat ik zelf maar even overslaan. Overigens was de Fashiontwins post van Yara ook een van mijn favorieten deze week!

 4. Marije

  Wat lief dat mijn blog er tussen staat, ik ben nu de andere artikelen aan het lezen allemaal ontzettend leuk!
  Liefs,
  Marije

 5. Aïsha

  Ik kan me de droomshow eigenlijk niet zo goed herinneren?
  Dat krijtbord is super leuk!! Fijn weekend!

 6. Daan

  Ik wil best mijn nieuwste blogpost delen, een stukje fictie waar ik best tevreden over ben.

 7. Nathalie

  Hi, ik heb je genomineerd voor de liebster award! Neem even een kijkje op mijn site voor de vragen en veel plezier!

  Groetjes, Nathalie

 8. Eline

  Heerlijke artikels (dat van Chapter friday vond ik ook awe-some)! Leuk om te lezen. Ik moet ook nog eens een #mustreads artikel plaatsen wat dat is echt al te lang geleden! X

Reacties zijn gesloten.