#FOLLOWFRIDAY

Morgenmiddag heb ik een heuse bloggersmeeting. En zoals dat gaat met het kiezen van een locatie – voor een meeting met mensen uit heel het land – kom je dan vaak als meetingpoint in hartje Utrecht terecht. Nu zijn onze beide gastvrouwen toevallig echte baliekluivers. Hartstikke fijn, want zo kan geen enkele hotspot in Utrecht aan ons ontkomen. Ik heb er alle vertrouwen in had het een leuke dag gaat worden en daarom stel ik de bloggers die ik morgen mag ontmoeten in deze speciale #FF (FollowFriday) aan je voor.

Ken jij deze bloggers al?

followfriday: yourdailyintake
Liliane (yourdailyintake.com) is één van onze gastvrouwen in ‘haar stadje’ Utrecht en blogt sinds 3 jaar op YourDailyIntake.com. Ze houdt net als ik van confetti, flauwe grappen en Instagram. Zo bedacht ze voor dat leuke platform de #YOURDAILYPHOTO challenge. Op haar blog staat het genieten van de kleine dingen centraal. Liliane vindt dat iedere dag een feestje waard is, en door het volgen van haar blog komt dat voor jou helemaal goed!

followfriday: loveisthenewblack
Sanne (loveisthenewblack.nl) mag zich alweer vijf jaar blogger noemen en heeft een fulltime baan on the side. Ze is dol op haar rode Noorse Boskat James Bont (en terecht!), eten, mode, beauty en wonen. Ze schrijft net als ik over alles wat ze leuk vindt en is net als Liliane één van onze gastvrouwen op de bloggersmeeting morgen! Ik ben benieuwd wat ze voor ons in petto hebben…

followfriday: evainberlin.com
Eva (evainberlin.com) en ik ontmoetten elkaar voor het eerst in 2006 in – hoe kan het ook anders – Utrecht. We zijn sindsdien vriendinnen voor het leven, ook al woont ze nu wat verder weg in Berlijn. Ze heeft het daar hartstikke naar haar zin en blogt dan ook graag over al haar avonturen in deze wereldstad! Over onze avonturen samen maakte ik overigens ooit een ‘Eva en Dani boek’, die ik na deze meeting weer hoognodig moet updaten!

followfriday: stylespy
Evelyn (stylespy.nl) is een hartstikke stoere (board)chick en blogt op Style Spy over reizen, lifestyle en al haar off the beat avonturen. Dit doet ze met een mix van inspirerende, herkenbare luchtige verhalen en informatieve artikelen. Hierbij kan een beetje zelfspot niet ontbreken, want zoals Evelyn zegt is het leven al serieus genoeg!

followfriday: dinastie
Dina (dinastie.nl) maakt me vaak aan het lachen, is net als ik altijd in voor een powernap en ik ben jaloers op haar krullen. Ze vecht tegen de confetti in haar hoofd en ik ben hartstikke trots op haar hoe ze tegen die stomme ziekte vecht en erover schrijft op haar blog. Verder vind je op Dinastie veel kleine geluksmomentjes, maar ook heerlijk leesvoer over haar oma de hipster, haar twee katten en oneindig veel inspiratie.

followfriday: howaboutabook
Claudia (howaboutabook.nl) krijgt het warm van mooie boeken en boekenkasten. En dat is precies waar ze op How About A Book over blogt. Laat ik toevallig ook heel erg van boeken houden en een zwak hebben voor mooie boekenkasten! Ik zou het liefst in een bibliotheek wonen, die dan met mijn lievelingsboeken is ingericht. Zal het daarom zijn dat ik zo dol ben op haar foto’s, collages en wishlists waar je U tegen zegt?

Culturalize.nl

23 reacties on “#FOLLOWFRIDAY”

 1. Liliane

  Dit schrijf je alleen maar zodat we morgen heel lief voor je zijn! En je helpen met al je schoenenfoto’s, huhu πŸ˜‰
  En ik durf het bijna niet te zeggen, maar als Utrechter wist ik helemaal niet wat baliekluivers zijn :’D
  See you tomooooroooowww (tomorrow, tomorrow, I love you, tomorrow.. lalala). Breng jij het goede weer mee? Ja? Fijn!

 2. annouska

  Oeh wat leuk een bloggers meeting, Veel plezier!

  Er zitten een paar leuke nieuwe blogjes bij! πŸ˜€

 3. Deisy

  Wat ontzettend leuk dat jullie een bloggersmeeting hebben morgen. En zo te zien ook met een hoop leuke meiden dus dat moeten helemaal goed gaan komen πŸ™‚ Heel veel plezier in ieder geval en ga voor jullie duimen dat het heel mooi weer wordt. Liefs, Deisy

 4. Pingback: De dingen die mij blij maakten | 4 (+ winactie!) | Beauty Pillow

 5. Flaviena

  Wat leuk zeg πŸ™‚ ik kende al een hoop van deze blogs maar heb ze al een tijd niet gelezen. Time to fresh up!

Reacties zijn gesloten.