Mijn eerste stappen online met Few Like Me

Years ago.. Ik speelde bij een vriendinnetje en haar zusje was bezig op de computer. Ze maakte een MSN Group. Ik had er werkelijk nog nooit van gehoord en de computer gebruikte ik alleen om the Sims te spelen en af en toe eens te MSNen met klasgenootjes. Toch was ik erg nieuwsgierig. Al snel maakte ik mijn eigen groups aan en uiteindelijk werd op 7 december 2002 de MSN Group Few Like Me geboren. Maar dat niet alleen, ook mijn interesse voor het wereld wijde web werd groter. Few Like Me kreeg zelfs een plekje in tijdschrift Fancy en het ledental steeg naar de 1200 leden. Toen de tijd van CU2 aanbrak ben ik me ook gaan verdiepen in HTML. Eerst alleen de simpele codes, maar al snel ging ik aan de slag met ingewikkelde tekens en formules. Ik raakte verslaaft aan Photoshop, Paint Shop Program en wist zelfs bewegende plaatjes in elkaar te frutselen. Zo kreeg elke pagina op Few Like Me mijn eigen verassende creatie. In mijn familie stond ik inmiddels bekend als computernoobsie. Ik deed regelmatig huisbezoek en was dagelijks bezig met het beantwoorden van emails met dringende vragen. Few Like Me kreeg 114 awards van mede websitebouwers en pagina’s als Fucky Farm en Bunny Business waren een groot succes.

Maar Few Like Me is sinds een paar jaar non-actief. MSN Groups werden ouderwets. De mogelijkheden waren niet meer uitdagend genoeg en ook mijn web-log hielp mee aan de ondergang. Maar nu kreeg ik vorige week een e-mail; MSN Groups stopt ermee. In februari 2009 zal de service worden beindigd. En daarmee komt dus ook een officieel einde aan Few Like Me. Het doet pijn in mijn hart, het is mijn site waar het allemaal mee begon. Waadoor ik verschikkelijk fijne mensen heb leren kennen. Mijn baby op het wereld wijde web. Ik zal je missen. Cause there are only just a few like me.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *