De te gekke Evaward!

De Evaward. Ontstaan door een grapje op Twitter waar ik mijn vriendinnetje Eva bij betrok. Een week later was de nieuwe tag geboren. 10 vragen die niet alleen ontzettend Eva zijn, maar ook ontzettend leuk. Het is een combinatie aan bloggersvragen, lifestyle, food en natuurlijk… minipaarden! Kijk je mee naar mijn antwoorden?

Evaward

1. Minipaarden of luiaarden?
Minipaarden. Die luiaarden slapen alleen maar, zo saai!

2. IJsjes of taart?
Ik bedenk het liefst iedere dag een excuus om een taartje te mogen eten. Soms lukt dat. En soms eet ik zelfs meerdere taartjes op één dag.

3. Series of films?
Ik kies voor series, omdat ik mijzelf daar helemaal in kan verliezen. Op een gegeven moment beschouw ik de hoofdpersonages als mijn beste vrienden. Hoewel ik ook ontzettend veel films kijk, zijn ze soms veel te snel voorbij (of lijkt een eeuwigheid te duren)!

4. Welke film móet iedereen gezien hebben? En welke juist echt niet?
Ik vind sowieso dat iedereen alle Harry Potter films gezien moet hebben. Verder vond ik Boyhood (2014) echt fantastische en zijn The Shawshank Redemption (1994), Pulp Fiction (1994) en The Green Mile (1999) echte klassiekers die je gezien móet hebben. Oh, en vergeet The Great Gatsby (2013), Her (2013) en Prisoners (2013) niet. De meest indrukwekkende film van 2015 is tot nu toe Still Alice met Oscar winnares Julianne Moore.

Welke film je niet moet kijken? Birdman vond ik zonde van mijn tijd (die Oscars, hoe dan?!). Maar ook Hostel, This is the End en Don Jon kun je overslaan.

Evaward

5. Wat is je favoriete taart?
New York Cheesecake natuurlijk.

6. Welke stad, naast Berlijn uiteraard, zou je graag eens willen bezoeken?
Hoe moet ik deze vraag nu beantwoorden als ik op dit moment een weekend naar Berlijn aan het plannen ben – onder andere voor een bezoek aan de enige echte Eva? Grapje. Er staan nog té veel mooie steden op mijn wishlist. Wat dacht je van Wenen, Boedapest, Istanbul, Madrid en Lissabon? Daarnaast zou ik ook zo weer terug gaan naar Londen of New York en wil ik mijn vriendinnetje I. in Buenos Aires bezoeken.

7. Op welke blogpost ben je het meest trots?
Ik ben zo’n ‘ik ben het meest trots op de nieuwste blog die ik plaatste’ muts. In dit geval over mijn liefde voor Katy Perry, het concert in Ziggo Dome vorige week zit dan ook nog vers in het geheugen en ik luister haar liedjes de hele dag door. Ik ben vooral trots dat ik hierbij aanwezig mocht zijn!

8. Welke drie bloggers en hun blogs wil je extra in het zonnetje zetten?
1. Liliane, omdat ik afgelopen vrijdag zo’n leuke dag heb gehad. En nacht. We gingen samen naar de kapper, een workshop en een feestje. We spotten samen groene papegaaien, ik heb haar vlog compleet verpest door er steeds doorheen te tetteren en het is zo fijn dat er nog zo’n meisje net zo gek is als ik.
2. Dina, omdat ze zo open en mooi schrijft over de confetti in haar hoofd. Lees bijvoorbeeld haar laatste blog eens over ‘uit de kast komen’, ik ben zo trots op haar!
3. Claudia, omdat ze afgelopen vrijdag één van de meest leuke en interessante workshops ooit organiseerde. Hulde! Als ik ooit eens tijd over heb, schrijf ik hier zeker nog een aparte blog over. Er staan namelijk nog 130 concepten in de planning.

Evaward

9. Vertel eens iets wat mensen door het lezen van je blog waarschijnlijk écht niet van je weten…
Als ik een zak chips open trek, moet ‘ie leeg ook. En dat lukt mij binnen een half uur.

10. Tag / nomineer vijf bloggers aan wie je deze tag doorgeeft.
1. Lieke van LiekeSpijker.nl.
2. Maaike van MuyMaaike.nl.
3. Lauriëtte van TijgertjeRawr.com.
4. Deisy van VisionaryLife.nl.
5. Susanne van Suus&Sas.com.

Mocht je nog niet getagd zijn, sla dan gewoon je slag! Vergeet niet om Eva dan als bron te vermelden.

10 reacties on “De te gekke Evaward!”

 1. Lieke

  Wiehoee ik ga ‘m binnenkort invullen! Ik zal voortaan een zak met chips in huis leggen 😉

 2. Liliane

  HARTJES VOOR JOU (en je volumineuze haar op de laatste foto).
  En Don Jon was inderdaad heel lame. En high five voor het wegwerken van wat concepten 😉
  Oh en ik zie nu pas je edit op de eerste foto, awesome 😀 (en mag ik mee naar Berlijn? *puppy eyes*)
  Ik ga komend weekend het vlogmateriaal bekijken, wordt vast hilarisch :’)

 3. Sylvia

  Haha, echt een leuke tag is dit. Mooi om te zien hoe het als een geintje begon en nu al door zoveel mensen is ingevuld 🙂

 4. Dina

  Wel raar dat Sharknado niet in je lievelingsfilms lijstje staat. Heel lief dat je mij hebt genoemd, echt dikke kus daarvoor (die krijg je zaterdag).

  EN GEFELICITEERD SCHAT!

 5. Mylène Sopacua

  Wat een leeeuke tag. Dat van de series herken ik zo erg, haha. Ik heb op een gegeven moment ook dat ik de hoofdpersonen als mijn beste vriendjes zie. En mijn hart breekt dan ook als een serie stopt.

Reacties zijn gesloten.