Disney x Vans = Liefde

In een land hier ver vandaan, trok Vans de stoute schoenen aan. Vragend stonden ze bij Disney voor de deur, stonden zij open voor een magische samenwerking boordevol kleur? Met een twinkeling in de ogen, kon ik het nieuws een paar weken terug nog nauwelijks geloven. Een heuse samenwerking tussen beide merken is inmiddels een feit, sindsdien ben ik in grote stijd. Hoe moet ik in hemelsnaam één paar Vans uit deze collectie kiezen? Ik sta daarom open voor al jullie goedbedoelde adviezen!

De Disney x Vans collectie is er eentje waar je U tegen zegt, van Mickey en Minnie Mouse tot de Kleine Zeemeermin en van Winnie the Pooh tot prinses Jasmine uit Aladdin. Ik mag dan inmiddels volwassen zijn, zo’n samenwerking doet mijn hart nog steeds sneller kloppen.

Disney x Vans

Ik was bij aanvang van de sneak preview via Instagram vastbesloten om de Authentic Vans met Winnie de Pooh aan te schaffen, maar daar was ik na het zien van de rest van de collectie niet meer zo zeker van. De zolder bij mijn ouders mag dan nog steeds vol staan met mijn Winnie de Pooh attributen, ik heb ook een voorliefde voor roze en prinsessen.

Door de onmogelijke keuze één paar Vans uit deze magische collectie de kiezen, heb ik tot nu toe mijn hand op de knip gehouden. Maar met jullie hulp kom ik hier toch vast wel uit? Moet ik als good old groupie van die grote, gele dikke beer gewoon kiezen voor een Authentic paar? Maak ik mijn vaak kleurige outfits af met de Disney Era’s of laat ik Mickey en Minnie Mouse de show stelen met een slip-on variant? Stemmen doe je gemakkelijk via de poll hieronder, maar een comment achterlaten mag natuurlijk ook.

Vans authentic shoes Disney Winnie the Pooh

Vans Disney Era Shoes Mickey Mouse

Vans Slip On Shoes Disney Mickey Mouse Grey

Vans Slip On Shoes Disney Minnie Mouse

24 reacties on “Disney x Vans = Liefde”

 1. Dina

  Oooh nooo, hoe moet je hier nu een paar uit kiezen? Moeilijk moeilijk. Ik vind die met Mini Mouse heel lief. <3

 2. Deisy

  Wat een ontzettende gave collectie: ik denk dat ik toch voor mini mousse zou gaan haha.. maar ik ben gewoon een sucker voor alles waar roze in zit (oeps!) X

 3. Jenn

  Waah, mijn favoriet staat er niet bij. Hoewel, favoriet is een groot woord want ze zijn allemaal zo leuk! Maar ik vind de hoge schoenen in het algemeen leuker dan de lage, dus ik zou gaan voor de hoge met de prinsessen als ik er 1 mocht kiezen 🙂

  • Danielle

   Ik heb ook een paar hoge Vans, heel fijn voor de winter… maar voor nu vind ik een sneaker toch het fijnste!

 4. Sheelagh

  Ik kan helaas niet meedoen aan je poll, als Disneyprinsessenfan ga ik namelijk voor de Kleine Zeemeermin, de Belle of de Yasmine-Vans 🙂 Ik wil ze!

Reacties zijn gesloten.