De super fotobewerking(en) van Leon Römer

De super laat je foto bewerken voor 2 euro actie!

Ik ben best een beetje handig met Photoshop en een website in elkaar knutselen kan ik ook nog wel. Maar het maken van illustraties? Dat blijft toch een vak apart. En gelukkig maar, want zo valt er tenminste nog ergens geld aan te verdienen voor de echte creatievelingen.

Is it a montster?
Eén van deze creatievelingen is Leon Römer, hij tovert picknicktafels om tot kunstwerkjes (waar jij het écht niet op wáágt om op te knoeien) en ook voor het transformeren van een GVB tram draait hij zijn hand niet om. Ik moet toegeven dat hoe meer ik van zijn werk zie, hoe meer ik er verliefd op word. In mijn toekomstige huis zou ik dus best een Römertje aan de muur willen hangen, of sterker nog, ik zou hem willen uitnodigen om een hele muur te beschilderen. Hoewel, het kan natuurlijk altijd nóg gekker door hem uit te nodigen voor een live paint op mijn trouwdag. (Had ik dit maar eerder geweten voor mijn feestje!)

De super laat je foto bewerken voor 2 euro actie
Vooralsnog moet ik het echter met vijf bewerkte foto’s doen. Vijf geweldige, fantastische, vrolijk makende en enthousiasmerende foto’s, dat dan weer wel. Want tot 1 april 2012 kun jij jouw foto voor 2 euro laten bewerken door meneer Römer himself. Zoals hij zelf zegt: “Het is gemakkelijk, snel en leuk.” Dus, waar wacht je nog op? (Klik hier sowieso even voor héél veel voorbeelden) Mijn gepimpte foto’s worden in ieder geval uitgeprint en komen op een ereplaatsje in een lijstje.

De super laat je foto bewerken voor 2 euro actie!

De super laat je foto bewerken voor 2 euro actie!

De super laat je foto bewerken voor 2 euro actie!

De super laat je foto bewerken voor 2 euro actie!

9 reacties on “De super fotobewerking(en) van Leon Römer”

  • Danielle Beantwoorden

   @Olga; die foto’s van ons komen echt uit de prehistorie, dus het wordt hoog tijd voor nieuwe! En die zou ik dan wel opsturen, ja! 😉

 1. Anke Beantwoorden

  Ik vind dit ook altijd zo knap gedaan! Jouw foto’s zijn ook echt leuk geworden. Ik ga eens kijken of ik hier misschien zelf ook een geschikte foto voor heb.

 2. MissEvie.nl Beantwoorden

  Wat een grappige bewerkingen! Dat zou ik echt niet kunnen 🙂 *ik vloek altijd direct bij het programma Photoshop hihi*

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *