Culturalized | The New York edition

In ÊÊn week kom ik talloze leuke, fantastische en bijzondere dingen tegen die ik graag met de rest van de wereld deel. Daarom een nieuwe categorie op mijn blog, Culturalized. Dit keer wil ik je verblijden met The New York edition. Omdat ik daar precies een jaar geleden was. Kijk, klik en comment!

central-park-oui

Crazy Sneaker Closets
Bekijk de (te) gekke schoenencollectie van verschillende New Yorkers (via Nenz).

Book: New York in stijl
Blogger Natasja schreef een mooie blog over dit mooie boek. En staat nu boven aan mijn wishlist!

State Pillows
Deze geborduurde kussens wil ik hebben. Allemaal!

NYC_state_pillows

13 Things New Yorkers Do Differently
Daarom voelt New York als thuis.

CitizenM Times Square
Bij mijn eerstvolgende bezoek heb ik besloten hier te overnachten.

A day In The Life Of New York City
Liefde voor tilt-shift!

Instagram: Kat in NYC
Talloze foto’s van de stad met filtertje, door de Russische fotografe Kat.

Times Square Cam
Gluren bij de buren. Wie doet dat niet?

Store Front: The Disappearing Face of New York
Tijdens mijn bezoek aan New York vorig jaar liep ik regelmatig langs Baked By Melissa, maar 10 jaar terug zag dat er heel anders uit en was de winkel een sigarenboer. Fotografen James en Karla Murray maakten een fantastische fotoserie van winkelpanden, toen en nu.

Bij Grom heb ik trouwens ook gezeten, om te smullen van het allerlekkerste ijs van Bleecker Street. Vroeger zat daar Joe’s Pizza, waar Spider-man werkte! Tegenwoordig zit deze wereldberoemde pizzeria drie deuren verder aan Carmine Street.

NYC-Ten-Years-10-685x318

NYC-Ten-Years_joes_pizza_grom

Welke NYC links zou jij met mij en andere lezers willen delen?

11 reacties on “Culturalized | The New York edition”

  1. Mieke Beantwoorden

    Zo gaaf! New York staat zo hoog op mijn wishlist. Citizen M lijkt me heel cool.
    Ik kan me zo goed voorstellen dat je na een jaar nog steeds heimwee hebt naar die stad als je er eenmaal een keer bent geweest.

  2. Leonie Beantwoorden

    Als ik dit zie denk ik echt ‘ooooo ik wil ook richting New York!’ Wat een leuke verzameling aan inspiratie 🙂 Vind de kussen heel tof. Er staat trouwen ‘Tallazo’ in je tekst, is dat wellicht Talloze? 😉

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *