Bootylicious b³

Vorige week was het zover en ging ik voor het eerst sinds tijden weer eens sporten. Ik zat op voetbal. Het jaar hiervoor hadden we een muchos gezellios team, maar dit jaar viel dat tegen. So i quitted. En ik al dikker en dikker te worden.. Dus daar moest wat aangedaan worden. Een klasgenootje wilde ook gaan fitnessen dus zijn we met z’n tweeen een afspraak gaan maken.. Het was heerlijk om weer eens goed in beweging te zijn en gezond te zweten. Vanavond mijn tweede instructieles en daarna.. dagelijks 2 uur per dag naar de sportschool! Heerlijk trainen voor een strakke buik, benen en billen! Of niet.. Ik denk dat het ongeveer twee keer per week zal worden, ik moet natuurlijk ook nog wat tijd overhouden om te loggen..

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *