Blue Man Group

Lang, lang geleden was ik in het bezit van een mysterieus lied ‘Rods and Cones’ van een mysterieuze band genaamd Blue Man Group. Na het nummer grijs te hebben gedraaid zag ik een tijdje terug ineens drie blauwe mannetjes op de tv verschijnen en jawel, het waren dezelfde mannetjes als míjn liedje. Dáár moest ik meer van weten en zo kwam het dat ik vorige week zaterdag een bezoekje bracht met Mister J. aan de theater fabriek in Amsterdam om dan eindelijk de mysterieuze blauwe mannetjes in het echt te zien. De show was echt top! Ik kan het iedereen aanraden om erheen te gaan. Waarom? Ja, dat kan ik dus niet verklappen.. See something amazing!

Trommels.
De bandleden.
De Smurfenshow.
Na afloop.

1 Comment

  • HD TV aanbiedingen
    16 januari 2011 18:58

    Ziet er nogal freaky uit!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: