This sh*t is banana’s

Inmiddels zijn ze niet meer we te denken. Bananen. Zelf was ik een groot tegenstander van bananen tot ik inzag dat het toch niet veel uithaalde. De bananen invasie werd al erger. Ik zal het uitleggen. Ik ging met wat vrienden uit eten, de serveerster verstond bananen ipv hawaii. Dus wij hadden er wel lol om.

Een vriendin en vriend van mij vonden het helemaal geweldig en besloten samen een bananenparadijs te willen oprichten in Australie en daar arme kansloze mensen te helpen aan werk. Ik en een andere vriend waren het er daar niet mee eens, ze zouden toch als slaven behandeld worden en probeerden ertegenin te gaan. Helaas zonder al te veel suc6 want even later kwam Gwen Stefani met haar lied Hollaback Girl. Toen kon de ABC wel inpakken (ABC = Anti Banana Club).

Na de hit van die meid zijn bananen niet meer weg te slaan. Je vind ze overal, op tv, op site’s, kleding. Er is een hele merchandise lijn voor bananen. Ik vraag me nog steeds af wat er zo leuk aan is, oke, het is best grappig maar je kunt het ook overdrijven. Een wereld dat draait om bananen, hopelijk veroveren bananen niet de wereld (zoals mijn vriendin graag zou willen…) Nu ben ik zelf zo diep gezonken dat ik op mijn eigen site ook een stuk over bananen plaats, het moet echt niet erger worden!

Banana's

Banana's

Banana's

Banana's

0 reacties on “This sh*t is banana’s”

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *