Zie die zwembandjes

Een paar jaar geleden moest ik aankomen, ik woog te weinig. En dat heb ik geweten, het enige wat ik nu nog doe is aankomen en dan vind ik vreselijk. Ik ben als de dood dat ik dik zal worden, dat valt nu nog mee hoor. Maar ik vind het heerlijk om lekkere broodjes en koekjes naar binnen te werken. Dus het ligt ook wel een beetje aan mezelf. Veel mensen zijn ook wel jaloers op mijn figuur, terwijl ik denk, hallo, zie je mijn vetjes dan niet?

Wat ik vooral vreselijk vind zijn mijn dikke bovenbenen. Het lijkt wel of al mijn vet zich daar ophoopt in plaats van in mijn buik ofzo. Stevige bovenbenen zit ook nog eens in de familie. Met fietsen is het wel handig, maar voorderest is het alleen maar lelijk. En cellulitus, hoe geinig het woord ook klinkt, is absoluut niet sexy! Ik zal er dan ook alles aan doen om dat te voorkomen *hoor het deuntje van de reclame goodbye cellulite..*

Ben jij tevreden over je figuur of over je gewicht?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *