Working lady

Danielle en werken is eigenlijk geen goede combinatie aangezien mijn grootste hobby slapen is. Maar dat kan ik natuurlijk niet de hele zomer blijven doen, bovendien wil ik toch nog wel erg graag naar Lowlands, dus dat wordt ook sparen en hoe doe je dat het beste? gaan werken dus!

Ik sta wel ingeschreven bij een uitzendbureau, maar die lijken me de laatste tijd vergeten te zijn dus stuurde ik sollicitatiebrieven, belde ik rond, maar zonder resultaat. Tot ik vorige week het stoommachine museum te Medemblik opbelde met de vraag of ze nog iemand nodig hadden, en warempel, dit hadden ze inderdaad. Na een "ik zou het waarschijnlijk wel worden maar hij wilde die andere twee ook nog wel een kans geven" gesprek, belde hij me een paar dagen later op met de mededeling dat hij me kon feliciteren met een job als kassa en cateringmevrouw.

Vandaag had ik dus mijn eerste meedraaidag, het was erg leuk, afgezien dat het best rustig was, maar ook voordelig, zodat alles mooi rustig uitgelegd kon worden. Dus als je eens in de kop van Noord-Holland bent, breng dan een bezoekje aan het prachtige Medemblik met stoomtram, bakkerijmuseum, een kasteel en most importante het stoommachine museum met xd44ntjuh!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *