When I Paint My Masterpiece

Er was eens een tijd dat Paint mijn beste vriend was. Een tijd waarin ik nog niet had gehoord over Photoshop, Fireworks of Paint Shop Pro. Toen ik nog ouderwets vol concentratie met een stomp, afgekloven potloodje op een gehavend tekenblok de prachtigste schilderijen maakte. Toen mijn sporadische uitstapjes naar de digitale wereld zorgden voor onderstaande creaties. Ik kwam ze een paar dagen terug weer tegen op mijn volgepropte externe harde schijf. Hoe anders zou mijn carrière zijn verlopen als ik mijn tekentalent had doorgezet?

Kijk (en huiver) mee naar mijn schattige en vooral amateuristische creaties uit lang vervlogen tijden…

XD44NTJUH XD44NTJUH

XD44NTJUH XD44NTJUH

XD44NTJUH

XD44NTJUH XD44NTJUH XD44NTJUH XD44NTJUH

XD44NTJUH XD44NTJUH

En vertel eens, kan het jouw goedkeuring dragen?

15 reacties on “When I Paint My Masterpiece”

  1. Carmen Beantwoorden

    Aww, schattig! Ik heb nog nooit ‘digitaal getekend’, geef mij maar een oldskool potloodje (;

  2. Louise Beantwoorden

    Ik vind ze heel schattig 😀 vooral die koe! en ik zou het je ook niet na kunnen doen 😉

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *