Stiekem verliefd op Valerio Zeno

Valerio Zeno, ook wel dé hunk van het programma ‘Wakker worden met Valerio’, wat elke ochtend een feestje maakte om je ogen te openen en met vierkante ogen naar de tv te staren. Hoewel ik eerst niet echt wist wat ik van het programma moest denken, was ik al snel verkocht. De spontaniteit, zijn charisma, zijn droge humor, zijn half Italiaanse uiterlijk, zijn schattigheid, zijn vrijgezelligheid en zijn leeftijd zijn op en top in orde. (En het programma zelf natuurlijk ook!).

Op de een of andere manier raak ik altijd geobsedeerd door een of andere gozer. Ville Valo, Johnny Depp en nu dus Valerio. Ik struin Internet af op zoek naar foto’s, ben natuurlijk lid van de Valerio Hyves en kijk elk stukje bewegend beeld waarop Valerio te zien is. Gelukkig bevat de site van wakker worden en 6pack heel wat beeldmateriaal om me even zoet te houden. Zijn rap Bitches en Gangstaz kan ik inmiddels volmondig meezingen.

En nu? Wakker worden is straks niet meer op de tv, maar gelukkig komt hij binnenkort met een nieuw datingprogramma, zal ik overwegen me daarvoor op te geven met als eis een date met Valerio himself? Hij is immers niet bij me komen slapen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *