Vakantione..?!

De telefoon gaat over en ik neem op, het zijn mijn ouders. Life from Portugal! Het is niet eerlijk. Zij liggen heerlijk in de warme zon, hoeven geen huiswerk te maken en chagreinig binnen te zitten. Nee, in plaats daarvan worden zij poepiebruin. Life is so unfair! En of het nog niet erger kan gaan ook mijn zus en haar vriend over een paar weken naar de zon.

Als ik zeg dat ik ook graag op vakantie wil zeggen zij (die vier hierboven) maar je bent naar Rock Werchter geweest, dat was toch vakantie, je was vijf dagen weg. Maar nee, Rock Werchter was niet bepaald vakantie. Met je modderpoten naar de wc, niet douchen, weinig slaap.. Onder vakantie versta ik veel zon, lekker bij het zwembad liggen, slenteren door (winkel)straatjes en cultuur opsnuiven. En natuurijk, behoorlijk kunnen slapen, douchen en toiletteren. Nog steeds denk ik terug aan de geweldige tijd die ik had op Rock Werchter, maar het woord vakantie, dat past er écht niet bij.

Binnenkort is het herfstvakantie en loop ik inmiddels rond als een lijk. (ik ben altijd héél wit ’s winters) Ik kan niet wachten tot het zomer is. En of ik dan wél op vakantie ga? Ik denk dat Rock Werchter en misschien andere festivals mij te veel geld gaan kosten. Ja, wat zeur ik dan ook?..

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *