The Twilight Saga: New Moon

Als Edward en zijn familie besluiten Bella alleen te laten, Edward gelooft dat dit beter voor hen zou zijn. De eerst diepbedroefde Bella vindt troost bij Jacob Black, waar ze een steeds innigere vriendschap mee opbouwt. Het lijkt allemaal weer beter te gaan, maar Bella weet niet dat er hierdoor alleen maar nieuwe gevaren op de loer komen te liggen…

Ik houd van Kirsten Steward. Ik houd van Bella Swan. Ik houd van Robert Pattinson. Ik houd van Edward Cullen. Ik houd van Twilight. Ik houd van New Moon. Ik houd van The Twilight Saga. Net als vele andere jongeren (en iets oudere mensen) heb ik de boeken gelezen en wacht ik vol ongeduld op de vertaling van het laatste deel. Ondertussen heb ik de eerste film al verschillende keren bekeken en stiekem zou ik nog tientallen keren terug naar de bioscoop willen voor het tweede deel: New Moon. 130 minuten nieuw beeldmateriaal om van te smullen. Eigenlijk is de korte beschrijving hierboven natuurlijk overbodig, het verhaal hoort iedereen gewoon te kennen.

Van de zomer schreef ik al over de Twilight ervaring van mijn ouders. Zij belandden midden op de set tijdens hun vakantie in Italië. Tijdens de film riep ik dan ook uit: “Wat grappig! Net als op de foto’s!” Toen de film afgelopen was, verlieten we dromend en zuchtend de bioscoopzaal. Voorlopig – tot het uitkomen van de dvd – moet ik het weer doen met the Vampire Diaries (van de makers van 90210 en Gossip Girl), Moonlight (moet ik eens gaan downloaden, maar is ook te zien op NET5) en True Blood (won zelfs een Golden Globe!).

Twilight

12 reacties on “The Twilight Saga: New Moon”

 1. Jeske Beantwoorden

  Aww dat plaatje is schattig hieronder. Mja ik ken eigenlijk dat hele twillight ding nog niet, maar ik hoor wel veel gezwijmel over Robert Pattinson.
  .-= Jeske´s laatste blog ..Strike =-.

 2. Kim Beantwoorden

  I’m Robsessed! Al zeg ik het zelf :p.. Het neemt je allemaal zo mee.. Ik ben nu bezig om alle andere films waar Rob in heeft gespeeld te downen.. Binnenkort voor mij dus een Robert-marathon (A)..
  .-= Kim´s laatste blog ..Wakey Wakey =-.

 3. Kim Beantwoorden

  Oh ja en wat superrrr gaaf dat je ouders daar waren?! Zo dichtbij Mr. Pattinson.. Stel je voor..
  .-= Kim´s laatste blog ..Wakey Wakey =-.

 4. Lisa Beantwoorden

  Haha, LOVE the cartoon! 😛
  Ik vond de tweede film eigenlijk wat tegenvallen & een beetje saai… maar het blijft wel mooi een avondje entertainment! 😉
  (oh, en bedankt voor je reactie! Er komt binnenkort wel weer wat nieuws; was in november druk bezig met nanowrimo en studie xD)

  Prettig weekend (alvast)!

 5. Jenny Beantwoorden

  Ik ga volgende week!!
  Die cartoon is hilarisch, soms tijdens het lezen van de boeken vind ik Bella ook wel erg ver gaan in haar Edward obsessie, vraag me af of het wel gezond is.
  .-= Jenny´s laatste blog ..What else?! =-.

 6. Louise Beantwoorden

  Haha 😀 @ het plaatje! En ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zoveel heb met Twilight :$ *klein stemmetje* en dat ik ook niet zo kapot was van de eerste film */klein stemmetje* Maar ik vind Kirsten Steward wel een geweldige actrice.
  .-= Louise´s laatste blog ..If my heart was a compass you’d be north =-.

 7. Dagmar Beantwoorden

  Jaa New Moon moet ik ook snel gaan checken! Natuurlijk ben ik voor team Edward haha <3
  .-= Dagmar´s laatste blog ..You know that I care, you should have been there =-.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *