The Switch

The SwitchDe licht neurotische Wallie (Jason Bateman) en de ‘ik heb geen man nodig om zwanger te worden’ Kassie (Jennifer Aniston) zjin beste vrienden. Ze zijn beide tegen wil en dank verstokte vrijgezellen, maar Kassie besluit op een dag dat ze lang genoeg heeft gewacht op de juiste man om een gezin mee te stichten en gaat op zoek naar een geschikte spermadonor.

Tot ongenoegen van Wallie vind ze de perfecte kandidaat in de zeer aantrekkelijke – maar eigenlijk heel enge – Roland. Kassie geeft ter ere van de inseminatie een feestje. Hier vindt echter een niet geplande last-minute verwisseling plaats, die pas 7 jaar later aan het licht komt wanneer Wally en het schattige, maar licht neurotische zoontje van Kassie elkaar ontmoeten…

The Switch gaat vandaag officieel in première maar het is alweer een paar weken geleden dat ik voor deze film op zondagochtend met Yvette in bioscoop Pathé Arena zat. Laat dat nu eigenlijk precies hét juiste moment zijn om deze film te bekijken: op een relaxte, vrije zondag(ochtend?)middag. Maar dan wel gewoon thuis op de bank, met een fleecedeken, kop thee en chocolademuffin. Wij zochten – met de hete thee in onze handen – in de verduisterde bioscoopzaal onze stoelen op. De (chocolade)muffins waren helaas op en onze leren jasjes moesten fungeren als dekentje.

Ik dacht dat wij deze ochtend moeizaam op gang konden komen, maar de film kan er ook wat van. Gelukkig komt daar verandering in als de kleine en vooral charismatische Sebastian (gespeeld door Thomas Robinson, en zijn oudere broer Bryce Robinson) op het witte doek verschijnt. De schattigheid in de film neemt vervolgens de overhand waardoor je naar het einde vliegt. The Switch is een heerlijke Amerikaanse komedie waarin de romantiek uiteindelijk van het beeld spat.

9 reacties on “The Switch”

 1. Sanne Beantwoorden

  Hoewel ik niet zo’n fan ben van Jennifer Aniston ben, klinkt dit wel als een leuke film. Maar dan om te downloaden ofzo. Niet om hem per se in de bioscoop te zien.

 2. Sharon Beantwoorden

  In tegenstelling tot Sanne ben ik dan weer dol op Jennifer! Lijkt me dan ook een erg leuke lazy sunday film en hij staat zeker op mijn te-kijken-lijstje!

 3. Claudilientje Beantwoorden

  TIIIIIIIJJJJJJJDEN geleden tegen vriendinnen gezegd ‘Die moeten we gaan kijken!’
  Maar daarna in de vergetelheid geraakt, omdat ‘ie nog niet uit was. Misschien nu het moment om toch eens te gaan kijken. Mmmmmaar eerst naar HP7-1!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *