The Eastpak Artist Studio

De Eastpak. Net zo’n vergeten merk als Kappa, Naf Naf of Kipling. Hoewel die laatste zichzelf weer op de kaart zette door een exclusieve samenwerking met StyleScrapbook. Eastpak pakt het echter grootser aan en vroeg tientallen artiesten, kunstenaars en creatieveling de klassieke Eastpak te pimpen.

Na mijn overgrote ultralelijke brugpieperstas een aantal weken achter op mijn fietsenrekje te hebben gebonden, kocht ik al snel een hippe schoudertas van mijn zuurverdiende zakgeld. Deze ging nog steeds achter op het rekje, aangezien ik dagelijks 30 kilometer moest fietsen, maar ik voelde mij nu niet meer zo’n nerd. Toch moest deze tas plaatsmaken voor een ander, nóg hipper en vooral erg blauw exemplaar: de Eastpak (met levenslange garantie!).
De draagbanden droeg je zo laag mogelijk en een jaar later juist weer lekker hoog in de nek. Natuurlijk deed ik vrolijk mee, pimpte mijn Eastpak zelfs met een aantal buttons en kocht een bijpassende etui.

En vandaag de dag? Gebruik ik mijn Eastpak één keer per jaar, als handbagage in het vliegtuig. Maar daar zou een Creations exemplaar best verandering in kunnen brengen. De een nog mooier, extremer en origineler dan de ander. Ik koos mijn favorieten uit, van welk exemplaar gaat jouw hartje sneller kloppen?

Eastpak Creations

Eastpak Creations

Eastpak Creations

Eastpak Creations

Eastpak Creations

Eastpak Creations

Eastpak Creations

Eastpak Creations

Eastpak Creations

Eastpak Creations

Eastpak Creations

Eastpak Creations

Eastpak Creations

9 reacties on “The Eastpak Artist Studio”

 1. Des Beantwoorden

  ja die had ik vroeger ook! die en een schooltas van kipling. ze hielden tig kilo aan schoolboeken, dus echt goede tassen.
  deze zijn trouwens echt heel leuk! haalt het “suffige” van de easpack wel weg.

 2. Olga Beantwoorden

  Ik heb een felroze <3 nog altijd even handig voor het reizen. Ik heb 'm zelfs nog wel eens gebruikt vorig jaar toen ik me een breuk tilde aan boeken en mijn laptop. Ik zou bij deze collectie toch maar kiezen voor een iets praktische tas, dus niet 1 waar de plastic stokbroden al aangekleefd zitten 😉

 3. thejanuarygirl Beantwoorden

  Wat leuk zeg!
  Ik heb zelf een hele leuke met gekleurde vogels, ben er nog steeds heel blij mee en ik zie weinig mensen die hem ook hebben.

 4. mille pagine Beantwoorden

  Ik gebruik mijne bijna elke dag 😀 Superhandig, ik sleep altijd zoveel mee… Eerlijk gezegd vind ik van deze alleen de laatste 2 leuk. De anderen zijn leuk gevonden, maar ik zie er niet zo snel iemand mee lopen…

  • Danielle Beantwoorden

   @maylah, je kunt dit met studs doen en op bovenstaand zijn het belletjes. Deze kun je onder andere kopen bij hobbywinkels of kleinvakmanschap, zoals op de Albert Cuyp Markt in Amsterdam bij de winkel Jan de grote kleinvakman.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *