Filmtip: The Amityville Horror

The Amityville HorrorOp 18 December, 1975 trekken George en Kathy Lutz met hun kinderen in hun nieuwe huis in Amityville, New York. Helaas werd hun droom een nachtmerrie toen zij enkele weken later werden geterroriseerd door de geesten van de ouders van moordenaar Ronald DeFeo. The Amityville Horror!

Mijn eerste gedachte toen ik dit las was: “Nee, niet weer een huis met geesten!” Toch, omdat ik me verveelde en toch iets te doen wilde hebben, ben ik de film The Amityville Horror maar gaan kijken. Ik vond het best een goede film. Het verhaal zit goed inelkaar, de acteurs passen bij de rollen en spelen zeer goed. Er zitten ook niet veel voorspelbare scenes in. Maak het je gemakkelijk met een grote bak chips op de bank (eventueel met bij de hand je vriendje als die voorradig is) en je kunt 90 minuten griezelen. Catch ‘em, Kill them…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *