Tentamens.. deel 2

De eerste week zit erop. Even geen martelende vragen de komdende dagen. Even tot rust komen en op adem komen en komende maandag weer met frisse moed beginnen. Alhoewel die moed door de afgelopen paar toetsen behoorlijk is gezakt.

First of all, rekenen. Het gevreesde tentamen voor de Pabo studenten. De tijd ging veel te snel. Daardoor heb ik een paar opdrachten niet kunnen maken. Of ik 80% goed gemaakt heb
durf ik niet te zeggen, ik heb zo mijn twijfels. Zie het somber in.

En een paar dagen later weer een erg leuke toets, Aardrijkskunde. Ik had het hele boek doorgeploeterd, de topografie van Nederland in mijn hoofd gestampt en een poging gedaan het tentamen goed te maken, dat lukte redelijk. In deze toets heb ik wel een beetje vertrouwen. Een beetje dan..

En vandaag was the big day voor Geschiedenis. Wat een leuk vak. No serius, ik vind het erg interessant, maar de gehele geschiedenis in een paar dagen in je hoofd stampen, gaat mij iets te ver. I think i failed this one, I’m sure.

Wat staat mij nog te wachten? De oh zo moeilijke Nederlands toets en.. Pedagogiek, dat wordt vergeleken de rest een eitje!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *