Liefde voor So You Think You Can Dance

Ik dacht dat er gisteren niets bijzonders op televisie zou komen. Ik twijfelde tussen de olijke Frogers, de documentaire Bikkel en de laatste uitzending van So You Think You Can Dance. Ik besloot uiteindelijk voor het dansprogramma te gaan. Zo kwam ik in de live finale terecht van de uiterst succesvolle maar nog nooit door mij bekeken programma. Dat So You Think You Can Dance nogal uitgekauwd is en ik nog helemaal in de ban was van Dancing Queen Ingrid, waren redenen die me ervan weerhielden het programma de nodige aandacht te schenken. Maar het mag dan gevuld zijn met gebrabbel van EliZe, instarts en lange reclameblokken, als de deelnemers eenmaal dansend in de schijnwerpers staan, kijk ik met open mond en uitpuilende ogen toe. Ivan, Timor, Annemiek en Julia, ik vind ze allemaal fantastisch. Waarom had niemand mij eerder verteld dat dit een must see was? Waarom moest ik pas midden in de finale mijn enthousiasme voor So You Think You Can Dance ontdekken? Ik denk dat er bij alle kijkers één vraag naar boven komt: ‘Waarom kan ik niet zo goed dansen?’ (of je moet meer van het ‘Wil je met me trouwen Ivan?’-gehalte zijn) Volgend seizoen zit ik in ieder geval aan de buis gekluisterd, dit keer helemaal vanaf het begin.

Wat vind jij van So You Think You Can Dance?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *