Sinterklaasje?

This weekend I was working my ass off. Toch kon ik het niet laten zaterdag even een sprintje naar buiten te trekken om een glimp op te vangen van Sinterklaas. Van de Glamour Piet kreeg ik een hand pepernoten toegestopt en het speelgoed in de winkel was niet aan te slepen. Het is verbazingwekkend hoeveel geld ouders besteden aan dit jaarlijkse kinderfeest. En voor ons is het in de winkel een drukke maar ook erg gezellige tijd.

Als ik me vorige jaar al niet verbaasde over al dat nieuwe speelgoed dat er op de markt te koop is, doe ik dat dit jaar wel. En af en toe wens ik me dan ook wel weer eens klein. Een geweldig mooie barbie dat haar lippen fantastisch techneutisch beweegt, het Littelest Pet Shop assortiment met super schattige wiebelende beestjes of wat dacht je van je eigen persoonlijke compowder รก la Totally Spies? Een Baby Born pop durf je amper aan te raken, bang dat het net als een echte baby misschien wel breekt en al was ik nog geen fan van al die bordspellen die op de markt zijn, dan ben ik het nu wel.

Jammer dat dit kleine meisje zo snel groot is geworden. Maar niet geheel getreurd, dit jaar komt Sinterklaas ook weer gewoon bij ons langs. Moeders zegt zoals elk jaar: "Dit is echt de laatste keer hoor!" Vanaf nu zijn we officeel gedoogd pepernoten te eten met een mok heerlijk warme chocomel. Hoe zit dat bij jullie thuis?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *