Shizzle Piraten Aapjes

Naast mijn drukke bestaan al kassa en cateringmevrouw, was ik dinsdag en woensdag gewoon vrij. Dat kwam mooi uit aangezien ik toen naar mijn Shizzle Aap kon in Ermelo. Omdat ze terug is uit Bosnie en zometeen alwéér op vakantie gaat moest er wel even een meeting plaatsvinden. En hier dus een kort verslag van onze (en mijn) belevenissen.

Na een lange treinreis kwam ik aan op het station in Ermelo. Waarna we op de fiets stapten richting Harderwijk om daar een Swirl te gaan halen en een heerlijke zweetskont te kweken. Na de Swirl hadden we nog best honger dus trokken we richting bakkerij Bart om daar een Bartje gezond te halen. Maar daarmee was het gesmikkel nog niet gedaan aangezien we even langs een vriendin van Elma gingen die in een criossanterie werkt en daar at ik een overheelijk appaltaartje. Nadat onze buiktjes toch echt wel vol zaten (nou ja die van Elma, ik lust altijd voedsel..) gingen we nog een paar winkels in, maar we kwamen er aleen uit met een shirtje voor Elma die ik ook heb (de aap..)

Terug op de fiets om weer een heerlijk zweetspleet te creeeren om langs de videotheek te gaan in Ermelo om V for Vendetta te huren en boodschapjes te halen (we were home alone..) Thuis eerst even bijkomen van de warmte en toen in de keuken staan zwoegen om vervolgens onze Kip Tandori te gaan eten, het smaakte zeer goed, er zat alleen een soort verdacht klein beetje aangebrand smaakje aan..

’s Avonds gingen we de film V for Vendetta dus kijken, een beschrijving van de film vind je in een logje hieronder. Ik kan je vertellen dat het echt een gewedlige film is! Dus al je een paar uur niks te doen hebt, ga dan zeker even naar de videotheek om deze film te huren. Toen verplaatsen we onze kontjes naar de tv in de slaapkamer om daar nog te zappen en daarna in slaap te vallen.

Om de volgende morgen door Marco Borsato muziek gewekt te worden om 8 uur ’s ochtends! Grr! Om een uur of 12  sprongen we weeer op de fiets naar Harderwijk om daar naar de bioscoop te gaan en Pirates Of The Carribean te gaan zien. Heerlijke film met johnny Depp, popcorn en airco. Na de film weer wat gegeten bij bakkerij Bart, bij Elma thuis nog wat ijs en toen stapte ik weer op de trein richting de kop van Noord-Holland.

Het was erg gezellig en ik zet hier even zwart op wit, dat als Elma de volgend keer bij mij komt we gaan rocken in het rockcafé (dus jullie zijn nu allemaal getuige..)

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *