Shizzle Aapjes Meeting 4

Woensdag was het w├írm! Gelukkig, want nu hoefde ik mijn tas niet te pakken met truien, lange broeken en vesten, maar kon ik zonder jas en niet al te veel bagage aan mijn 2,5 uur durende reis beginnen. Om 5 uur stond ik op het perron in Ermelo en werd ik verwelkomt door mijn shizzledin Heinz. Bij haar thuis even bijpraten, eten en daarna een sportieve wandeling gemaakt door het prachtige Ermelo, natuurlijk langs alle hotspots. We wilden eigenlijk pirates of the carribean gaan kijken, maar daar is het niet van gekomen. Wel cold case en natuurlijk wakker worden (slapen) met Valerio. Hij is leuheuk! Daarna gingen we serieus slapen.. Om half 9 ging de wekker, vandaag stond in de planning een bezoek aan de dierentuin in Amersfoort. Maar eerst, door het bos naar Putten fietsen zodat ik de winkel kon zien waar Elma werkt. Een een kennisgemaakt met een nieuw soort supermarkt, de Boni. Daarna stapten we op de trein en vervolgens gingen we walkie walkie naar het dierenpark. We waren beiden al eeuwen niet in een dierentuin geweest, dus het was wel erg geslaagd. De apen – logisch natuurlijk, wij als shizzle apen – waren echt het hoogtepunt. Foto’s van in de dierentuin enzo vind je hier. Te voet gingen we toen naar het centrum van Amersfoort, maar omdat we al de hele dag hadden gelopen hadden we niet al te veel energie mee en sloften we wat door een paar winkels. We besloten toen maar weer richting huis te gaan. ’s Avonds nog Prison Break gekeken, en ja, volgende week moet ik het weer zien! Vrijdag, mijn laatste dagje in Ermelo, ook weer wakker worden met Valerio gekeken natuurlijk en heerlijke tosti’s eten. In de tuin gezeten en een ijsje halen in het dorp. Op dat ijsje en een zak Nibb-it na, hebben we erg gezond gegeten en bewogen. Go wij! Halverwege de middag stapte ik weer op de trein. Waren dus wel een paar geslaagde daagjes! Vond het erg gezellig, dus op naar Shizzle Meeting 5..

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *