Sanad(r)ome

Op roze badslippers, in mijn nieuwe paarse bikini en een stralend witte badjas, begaf ik mij dit weekend in Sanadome in Nijmegen. Mijn ouders waren 30 jaar getrouwd en dat werd met het hele gezin in het ontspannen thermenlandschap gevierd.

De zaterdag begon met koffie, thee en appelgebak. Vervolgens werden de weekendtassen in de auto gestopt om af te reizen naar het zuiden van het land. De zon scheen vrolijk in het rond, wat onze gemoedstoestand zeer positief bevorderde. Zouden we dit weekend dan écht een beetje bruin kunnen worden? Het antwoord: we zijn zelfs verbrand. Een beter weekend hadden we niet kunnen hebben, we konden ontspannen, heerlijk wegdromen, even bijtanken en samen genieten van een weekendje weg.

Nadat we hadden ingecheckt, onze badjassen en slippers in ontvangst namen en onze hotelkamers hadden bewonderd, betraden we het beauty & healthcenter voor een Sabbia Med (licht- & aromatherapie liggend in woestijnzand). Daarna was het wéér tijd voor een taartje, opgevolgd met een poging deze calorieën er nog een beetje af te zwemmen in het buitenzwembad.

Het buffet waar wij ’s avonds van konden genieten in het restaurant was veelzijdig, ik genoot vooral van mijn eigen samengestelde salade én de vele verschillende toetjes. Soesjes, kwark, taart en ijs, van dit soort dingen word ik nu echt gelukkig. Zondag ontdekten we de verschillende whirpools, sauna’s, stoomcabines en voeten- en zoutwaterbad. Zo snoof ik de ene keer de geur van lavendel op, de andere keer mint, dennengeur of eucalyptus. Ook kregen mijn zus en ik een Jasmijn pakking en mijn huid is na vier dagen nog steeds heerlijk zacht!

Wil jij graag een ontspannen weekend weg met je geliefde of vriendin(nen) dan is het Sanadome zeker een aanrader.

Sanadome

Sanadome

Sanadome

12 reacties on “Sanad(r)ome”

 1. Desiree Beantwoorden

  Ik hou van het sanadome 😀 Ik ga er het liefst zo vaak mogelijk heen, komende zomer waarschijnlijk wel 3x haha. Het is gewoon echt heerlijk!
  .-= Desiree´s laatste blog ..Afscheid nemen en feestjes vieren =-.

 2. Jeske Beantwoorden

  Dat is in Nijmegen toch? Want volgens mij heeft de buslijn waar ik mee naar mijn kamer ga ook een halte bij het sanadome. Maar je weekendje klinkt echt heerlijk.
  .-= Jeske´s laatste blog ..Mini shoplog =-.

 3. Danique Beantwoorden

  Oohhh dat lijkt me echt zo heerlijk een keertje!
  .-= Danique´s laatste blog ..Busy Bee =-.

 4. Elisa Beantwoorden

  Het ziet er echt prachtig uit, klinkt erg goed. Zo te horen heerlijk genoten.
  .-= Elisa´s laatste blog ..2 =-.

 5. Pauline Beantwoorden

  Dat klinkt heerlijk! Ik heb trouwens je blog gelinkt op mijn blog 😉
  .-= Pauline´s laatste blog ..Kracht =-.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *