Samsung Galaxy Note II

Als ik zie dat de postbode voor mijn huis stopt, voel ik een kriebel in mijn buik. Als ik zie dat hij een pakketje in zijn handen heeft, maak ik letterlijk een sprongetje van geluk. En bij het zien van de inhoud? Ja, daar hoorde natuurlijk een gilletje bij.

Ik ben sinds vandaag namelijk de gelukkige eigenaar van de nieuwe Samsung Galaxy Note II en doe mee aan het ‘Be Creative’ project van Samsung. Omdat de Samsung Galaxy Note II typisch een device is die je moet ervaren, vroeg Samsung mij (en anderen) of ik ‘m de komende twee weken wil gebruiken voor mijn dagelijkse bezigheden.

Inmiddels is ‘ie geรฏnstalleerd en maakt de device naast mij af en toe – een voor mij nog onbekend – geluidje. Natuurlijk heb ik gelijk mijn favoriete (foto)app Pixlr-o-matic gedownload en mag mijn nieuwe schatje vanavond mee naar het concert van Andy Burrows in Bitterzoet. Dรฉ test om te ervaren wat voor foto’s en video’s de Samsung Galaxy Note II maakt!

Samsung Galaxy Note II

20 reacties on “Samsung Galaxy Note II”

 1. appelig Beantwoorden

  Wat gaaf zeg! Mijn mobiel heeft het twee weken geleden begeven en ik ben bezig met de lastige zoektocht naar een smartphone. Een Samsung Note zou natuurlijk helemaal geweldig zijn!

 2. Petra Beantwoorden

  Wat gaaf dat je hem mag testen! Ben benieuwd naar je bevindingen. Mag je hem na de testperiode ook houden toevallig? Veel plezier met testen!

 3. Deborahschrijft Beantwoorden

  Ik ben jaloers!! Ik zou ook zo graag een Galaxy note II willen hebben! Ik kan het mij helaas echt veroorloven om er รฉรฉn te kopen…

  Groetjes
  Deborah

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *