Rock Werchter 2011

Dag lieve lezer,

De komende dagen verplaats ik mij naar het feestgedruis in het altijd enerverende Vlaamse plaatsje Werchter. Met een gemiddelde temperatuur van 20 graden, Taksi met Malibu (of Malibu met Taksi?), de Hunnebedders en heel veel muziek weet ik zeker dat ik mij goed ga vermaken.

Kom je terug voor een uitgebreid (foto)verslag?

Yours Digitally,
Danielle

Rock Werchter 2011

13 reacties on “Rock Werchter 2011”

  1. Jeske Beantwoorden

    Je hebt er al een paar dagen op zitten, hoop dat die leuk waren en dat de rest ook nog leuk is! Have fun!

  2. Caithlin Beantwoorden

    Ik had een kaartje, en ik heb hem verkocht omdat het tijdens mijn tentamens viel. AAARGH! Ik hoor graag hoe het was πŸ˜›

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *