Poes of the Day op POTD

“Dat klinkt vies, maar is eigenlijk gewoon erg schattig.”

Vreemde wezens
Wij hebben thuis nooit katten, honden, geiten, kippen, schildpadden, cavia’s, konijnen, krokodillen of parkieten gehad. We moesten het doen met een goudvis. En dat was dat. Poezen, katten en kittens vond ik dan ook vreemde wezens. Ze krabben, stinken, verliezen haren en laten je voortdurend schrikken door stiekem achter je op de leuning van de bank te kruipen. Om hun genegenheid te tonen trakteren ze je op een (half) dode muis. And that’s not my kind of thing.

Tumblr
Maar toen waren daar de twee doerakken van vriendinnetje R. De kleine mormels kwamen bij me zitten, kropen in mijn vest en knorden lief tegen me aan. Ik kon er geen weerstand aan bieden. En hoewel ik ze nog steeds zo min mogelijk aai om een snotterende neus en tranende ogen te voorkomen, vind ik die liefdevolle warmte op mijn bovenbenen toch best fijn. Daarnaast halen ze de raarste capriolen uit en zijn de knuffelige foto’s om te zwijmelen. En dat brengt mij tot POTD: Poes Of The Day. Want sinds ik verknocht ben aan die beestjes, ben ik ook fan van deze Tumblr-pagina van Jazzy. Laat die oeh’s en aah’s maar komen… These kittens make your day!

Poes of the day

Poes of the day

Poes of the day

Poes of the day

Poes of the day

Poes of the day

Poes of the day

15 reacties on “Poes of the Day op POTD”

 1. Joyce Beantwoorden

  Zo ontzettend lief! Die witte met de ingeklapte oortjes lijkt sprekend op mijn kleine witte prinses 😉

 2. Chantal Beantwoorden

  Awwwwwwww <3!!!
  Wij hebben thuis altijd beesten gehad, dus weet niet beter dan dat er altijd wel een beest is. Maar die kleine boeffies blijven toch het leukste. Zo mega snoezig!

 3. Olga Beantwoorden

  Zelfs ik als enorme kattenliefhebster vind die haren niet altijd zo chill hoor, die zitten namelijk overal, dus in je eten, je kleding, je mond, je neus, je ogen 😛

 4. Jeske Beantwoorden

  Omg ze zijn zo schattig of om het met de woorden van Agnes uit Despicable Me te zeggen: “It’s so fluffy, i’m gonna die =D”
  I love kittehs =D

 5. Carmen Beantwoorden

  AAAAH WAT EEN POEPIES <3 Die ÊÊn-na-laatste (geen idee hoe je dat schrijft) is echt cute haha!

 6. NEnz Beantwoorden

  Terwijl ik dit typ ligt mijn katertje op mijn voeten in de zon, dus I feel you! 😀 Geweldige tip, die pagina van Jazzy. Daar ga ik nog zeker veel verloren uren aan besteden! :p

 7. Louise Beantwoorden

  Poezen hebben zoveel persoonlijkheid, ik snap echt wat mensen in ze zien 😀 Maar ik ben zelf ook zo allergisch als een pietje voor ze 😛 Een vriendin van me heeft er 6 thuis, als ik daar langer dan 5 uur zit ben ik zo ongeveer in levensgevaar haha.

 8. Nathalie Beantwoorden

  Hoe schattig zijn ze dan! Ik neem later zeker een kitten.. alleen jammer dat ze zo groot worden, haha 😛

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *