Photo A Day Challenge | January 2012

Ieder dag een foto maken. En dat 365 dagen lang. Dat gaat mij te fur. Als alternatief besloot ik begin januari de Photo A Day Challenge op Instagr.am een kans te geven. 31 dagen lang een foto-opdracht. Dat moest lukken. En ik kon natuurlijk niet anders dan mijn opgebouwde collectie hier te delen met jou.

Photo A Day Challenge
De Challenge.

Photo A Day Challenge
Dag 1: You (me).

Photo A Day Challenge
Dag 2: Breakfast (Nieuwjaarsbrunch).

Photo A Day Challenge
Dag 3: Something you adore (my old teddybear).

Photo A Day Challenge
Dag 4: Letterbox (Amsterdam Centraal).
Ik maakte ook een tweede versie.

Photo A Day Challenge
Dag 5: Something You Wore.
Ik maakte ook een tweede versie.

Photo A Day Challenge
Dag 6: Something That Makes You Smile (Watching pictures of my big sisters wedding).

Photo A Day Challenge
Dag 7: Favourite (toy).

Photo A Day Challenge
Dag 8: Your Sky (La Place restaurant @ work).
Ik maakte ook een tweede versie (Amsterdam).

Photo A Day Challenge
Dag 9: Daily Routine (In de badkamer).

Photo A Day Challenge
Dag 10: Childhood (En ik houd nog steeds van koekjes!).

Photo A Day Challenge
Dag 11: Where You Sleep (Mijn bed).

Photo A Day Challenge
Dag 12: Close-Up (Detail van ijssculptuur).

Photo A Day Challenge
Dag 13: In Your Bag (Heel veel troep).
En dan natuurlijk ook een foto van de tas.

Photo A Day Challenge
Dag 14: Something You’re Reading (Magazines).

Photo A Day Challenge
Dag 15: Happiness (toetje(s) eten).
Ik maakte ook een tweede versie (voor heel even weer kind zijn).

De tweede helft van de challenge verschijnt aan het eind van deze maand.

15 reacties on “Photo A Day Challenge | January 2012”

 1. Angelina Beantwoorden

  Leuk!! Had ze al voorbij zien komen op Instagram uiteraard. ๐Ÿ˜‰ Het blijft een leuke challenge en niet alleen voor de maand januari.. Misschien ga ik het ook nog wel doen! ๐Ÿ˜‰

 2. Anke Beantwoorden

  Leuke challenge! Ik probeer ook iedere dag een foto te nemen, maar zonder “opdracht” of thema is dat nog best lastig (voor mij althans). En ik moet ook echt een smartphone ;p Volgens mij maak je dan ook meer/sneller foto’s. En toffe filters als instagr.am zijn natuurlijk ook een mooie plus ๐Ÿ™‚

 3. Eveline Beantwoorden

  Ik vind dit ook een veel leukere challenge dan 365 dagen een foto. Was er wel mee begonnen (365 dan), maar een aantal dagen later ook mee gestopt. Voelde me zo verplicht en als ik dan een keer ook echt wilde gaan fotograferen had ik daar geen zin meer in. Misschien ga ik deze nog wel een keer doen ๐Ÿ™‚

 4. Deirdre Beantwoorden

  Wat een leuke challenge!! Ik vind je foto’s ook erg leuk bewerkt. Hoe heb je de tekst toegevoegd aan de foto van dag 11? Is dit met een app?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *