Opname ‘De Wereld Draait Door’

Een lerares gaf ons de tip eens naar een uitzending te gaan van de wereld draait door ‘heel handig, vooral het werk achter de schermen!’ Nou, zo’n tip neem ik natuurlijk graag in ontvangst, voor ik het wist werd ik gebeld door de AVRO nadat ik me had ingeschreven op Internet.

Vorige week woensdag, de 26ste, gingen mijn vader en ik dus naar de opnamestudio op de plantagelaan. Daar nuttigden we een kopje thee met onze gratis verkregen consumptiebon en gingen op zoek naar de wc, en daar zag ik de redactieruimte, helemaal in extase kreeg ik het wilde idee dat ik daar stage moet lopen zodra ik de kans krijg!

Het programma werd gepresenteerd voor Matthijs van Nieuwkerk, ik moet je eerlijk bekennen dat het echt een relaxed mannetje is in real life. Hij ziet er een stuk beter uit, lijkt tien jaar jonger en is veel slanker dan op de televisie. Hij heeft ook nog eens heerlijke humor een geweldige stem om naar te luisteren en echt oprecht interesse in de gasten die langskomen. Ja, die Matthijs heeft wat punten kunnen scoren bij mij. Mijn mening over de tafeldame Sophie Hillbrand is niet veranderd, kan ze nu niet even der haar borstelen? En wat doet ze eigenlijk bij dit programma? Ik zeg; weg met die griet!

Verder waren Ad Visser, Marc Lammers (coach van dames hockeyteam), Anton van Munster (cameraman) en de blinde jazzpianist Bert van den Brink aanwezig. Niet echt boeiende gasten op het eerste gezicht, maar de wereld draait door zorgt ervoor dat ze wel degelijk interessant zijn om naar te kijken en luisteren. Een fijn memorabel moment is toch wel dat de camera op mij en mijn vader gericht werd toen het publiek (inclusief ons) ‘eikel’ ging roepen. Zap met deze link dus even door naar de laatste minuten van het programma en kijk of je mij kunt ontdekken.

De wereld draait door is zeker een bezoek waard, ik weet in ieder geval dat ik nog een aantal opnames wil gaan bezoeken zodra ik weer de kans krijg.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *