My bday wishlist

Nog ongeveer 60 nachtjes slapen. En dan mag ik weer een hele dag jarig zijn. Dat betekent niet alleen dat ik vanaf nu hartstikke geoorloofd ben om hét verjaardagsjurkje te shoppen, maar ook om mijn wishlist met de rest van de wereld te delen. Je kunt er maar beter vroeg genoeg bij zijn. Toch?

Luckies wereldkaart kurk

Luckies of London werd beroemd door hun befaamde scratch map, maar stiekem vind ik hun prikbord in de vorm van een wereldkaart nog veel leuker. Om daar vervolgens mijn allermooiste vakantiefoto’s als polaroid, vliegtickets en andere herinneringen op te pinnen. Ook leuk: om de bestemmingen aan te geven die we ooit nog willen bezoeken! O.a. te koop bij FonQ.nl voor €29,95.

Casa tissue box

Sad, but true. Ik ben niet alleen 365 dagen per jaar aan het bloggen, maar ook 365 dagen per jaar aan het snotteren. En zo’n ordinaire tissuebox is dus echt een doorn in het oog. Daarom wil ik een hip exemplaar. Zoals dit leuke huisje van Umbra voor maar 5 euries!

Pizzasnijder fixie fiets

Ik ben een echt pizza-meisje. En dat kunnen mijn vriendinnen beamen, want zij gaven mij vorig jaar een heuse pizzarette cadeau. En daar hoort een échte leuke pizzasnijder bij. Deze fixie is bij mij al tijden favoriet en maakt mijn pizzafeestjes helemaal compleet! O.a. te koop bij FonQ.nl voor €19,95.

Libbey Glass

Deze glazen. Daar wil je toch ieder willekeurig drankje uit drinken? Ik ben bijvoorbeeld dol op cocktails of limonade, ijskoffie of een doodgewoon glaasje water. Ik heb ze al een keer cadeau gegeven, maar stiekem wil ik de glazen ook gewoon lekker zelf hebben. O.a. te koop bij Thingsfordrinks.com, €6,95 per stuk.

Jazzberry Blue Illustration

Mijn liefde voor citytrips én illustraties maakt deze prints een match made in heaven. Allereerst wil ik de illustratie van Amsterdam, om de collectie later uit te breiden met nóg twee prints (maar welke?), voor net zo’n leuke drieluik zoals je ziet op de afbeelding hierboven. O.a. te koop via Junique.com vanaf €19.

Hedge Mini Pendants

Dit is zo’n kickstarter project waar ik graag aan meebetaal. De geometrische plantenbakjes zijn een uniek concept uit Los Angeles. En ik weet zeker dat mijn balkon er net als ik ontzettend blij van wordt! Vanaf $58 via Hedgeoutdoor.com.

Pixoss tafellamp | M.oss Design

Marcel Ossendrijver is de drijvende kracht achter M.OSS design. En één van zijn lampen wil ik graag op mijn tafel hebben staan. Met name de Pixoss tafellamp in wit. Als snoer kies ik dan natuurlijk het liefst een fel kleuraccent. O.a. te koop via Gimmii.nl vanaf €195.

Giant Ice Cream Cone Lamp

Ik kan er niets aan doen. Soms ben ik gewoon een beetje raar. En dan heb ik mijn zinnen gezet op rare spullen waar je verder echt he-le-maal niets mee kunt. Neem nu deze gigantische lamp in de vorm van een ijsje. Maar soms vind ik dat je het kind in jezelf gewoon eens lekker moet verwennen. O.a. te koop bij PerpetualKid.com voor $50.

De 250 leukste musea van Nederland en Vlaanderen

Het boek De 250 leukste musea van Nederland en Vlaanderen past niet alleen goed bij mijn blog, maar ook uitstekend bij mij! Met mijn Museumjaarkaart reis ik voor een mooie tentoonstelling, museum of expositie graag naar de andere kant van Nederland. O.a. te koop via Bol.com voor €14,95.

Chickslovefood - 5 or less

Een tweede boek dat ik graag in mijn bezit zou willen hebben is van de leuke foodbloggers Elise en Nina. Chickslovefood is hun eerste kookboek. En met die 5 or less recepten kan het niet anders dan dat ik verander in een heuse keukenprinses! O.a. via Bol.com voor €18,95.

Ketting BRRR

Brrrr… koud hè?! Deze ketting past perfect bij zo’n beetje iedere outfit in de winter. Maar ook als grap is ‘ie hartstikke leuk om te dragen als juist de mussen van het dak vallen. De ketting is ontworpen en handgemaakt door A Beautiful Story. Te koop via Brainydays voor €15.

PS. Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met mijn Pins en favorieten. Geen van bovenstaande merken of webshops heeft hier ook maar iets mee te maken. Behalve met het leegtrekken van mijn portemonnee. 😉

14 reacties on “My bday wishlist”

 1. Lieke

  Ohh die wereldkaart vind ik ook leuk! En die kaart van Amsterdam heb ik al, ik ga ‘m ook uitbreiden, denk met o.a New york 😉 (heb nog niet gekeken of die er is)

 2. Lesley

  O dat prikbord vind ik inderdaad ook nog leuker dan de andere versies

 3. nel.lakeman

  leuke cadeautjes Danielle, maar sommige wel
  (te) prijzig hoor.

 4. Anne

  Haha ik heb echt de neiging om van elk item te roepen dat het geweldig is, want dat vind ik ook echt! Mijn favoriet is dan denk ik toch het prikbord! 🙂

 5. Anne

  Veel mooie dingen! De pizza fixie heb ik nog nooit ergens gezien, wat een leuk idee. En de kaart van Amsterdam staat toevallig ook op mijn verlanglijstje. Blijft toch mijn lievelingsstad in de wereld, en nu ik in Berlijn zit zou ik ‘m graag aan de muur hebben. Super lijst, nu maar hopen dat mensen in je omgeving de hint vatten en je op je verjaardag iets tofs uit kunt pakken 😉

 6. Mieke

  Wat een leuke wishlist! Dat prikbord is echt heel gaaf.
  Nu wil ik ook jarig zijn! 😉 Ik moet alleen nog heel lang wachten…

Reacties zijn gesloten.