Lieve woordjes

Gister had de hele klas een prentenboek mee naar school. Na gezocht te hebben in mijn zus haar collectie zocht ik het boek ‘lieve woordjes’ uit. Het boek, het verhaal en de plaatjes zijn inderdaad heel lief. Aan het ‘aaaah!’ te horen aan degenen aan wie ik het voorlas waren zij het ermee eens. Ik vroeg me af aan wie ik mijn lieve woordjes zou willen geven vandaag, mijn zus? mijn moeder? vader? vriendje? een van mijn vrienden? nee, vandaag even niet.

Maar aan wie dan wel? Nou, aan alle lieve mensen die trouw mijn web-log lezen. Dus hierbij wil ik zeggen dat ik dat echt super lief vind. Dat je wil lezen wat ik typ. Dat je het misschien ook nog eens leuk vind, dat je dagelijks terugkomt, dat je mij hebt gelinked, i love you all! Het is altijd leuk om een reactie te krijgen op een stukje wat jij hebt geschreven, dat weet je tenminste een beetje waarvoor je het doet! Bovendien leer je ook nog leuk mensjes kennen..

En als ik dan toch bezig ben, wil ik even onder de aandacht brengen dat hier rechts van jou op je beeldscherm ook nog een aantal links bevinden van een aantal heel leuke web-logs waar ik altijd trouw een bezoekje aan breng. Ze zijn allemaal écht leuk en écht een bezoekje waard. Écht waar!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *