Juno

De 16-jarige Juno MacGuff (Ellen Page) is een zelfverzekerde vrolijke tiener. Op een verveelde middag besluit ze sex te hebben met de onschuldige Bleeker (Michael Cera).. en daardoor raakt ze zwanger! Met een ongewenste baby in het vooruitzicht, beraamd Juno samen met haar vriendin Leah (Olivia Thirlby) een plan om de perfecte ouders voor het kind te vinden.

Nadat TMF reclame begon te maken voor de film ‘Juno’ en Oprah alleen maar lovend kan zijn, kon ik natuurlijk niet achterblijven. Ik heb het begin tot het eind genoten van deze drama/komedie. Bovendien is de soundtrack ook erg fijn. Ik vind Ellen Page echt geweldig spelen als de sarcastische, aparte en verveelde Juno. Ik zou best een beetje meer als Juno willen zijn, maar dan wél zonder die zwangerschap. Daarbij is het trouwens geen film voor het mannelijke geslacht, sleep dus lekker je vriendinnen mee naar de bioscoop. (vanaf 7 februari 2008)

1 reactie on “Juno”

  1. Steven Toorré Beantwoorden

    Vanaf het moment dat je in verwachting bent, heb je ontzettend veel vragen. Zwangerschap en geboorte – vooral van je eerste kindje – zorgen in korte tijd voor veel verandering. Dat brengt, naast de leuke dingen, ook veel onzekerheid en regelwerk met zich mee. Daar kun je als aanstaande ouder wel een boel informatie, plus wat emotionele steun bij gebruiken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *