Joyze is ‘The Unpredictable Suprise’

Het is midden in de nacht en ik kan niet in slaap komen. Ik ga rechtop zitten en zet mijn televisie aan. Na wat zappen kom ik bij de enige boeiende bewegende beelden op dit tijdstip; de muziekzenders. Mijn aandacht wordt vooral getrokken door de combinatie van onbekende, fijne en originele beelden en geluiden. Wie is die zangeres? Waar komt ze vandaan? Waarom heb ik nog nooit eerder iets van haar vernomen?

De roodharige Joyze werd in 1986 geboren in Maastricht. Op haar 5e ontdekte ze haar passie voor muziek en begon met zingen bij een kinder/jeugdkoor tot ze hier te oud voor werd. Daarna zong ze rock, pop en ballads in verschillende coverbands. Zo deed ze erg veel ervaring op en ontdekte ze dat zingen echt haar passie is. Nadat ze werd geintroduceerd bij Ad Schoofs, werd er begonnen aan het schrijven van liedjes dat ‘completely Joyze’ zijn. Alle nummers passen bij haar persoonlijkheid: natuurlijk en echt.

Ieder nummer verteld een verhaal uit haar leven in een stijl van pop, rock en ballads. Met succes heeft ze haar eigen unieke stijl ontwikkeld. Op 18 januari 2008 kwam haar eerste single uit: ‘The Unpredictable Me’. En dát is dus hét nummer waar ik verlieft op werd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *